- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Bende ümitlendirmek istemem ama bu iyiye işaret olabilir canım çünkü bat 13 aralıktır demi senin yani adet kanaması olamaz buAma simdi benden pembe leke geldi uffff noluyo bana yaaaa
Evet cnm gec yumurtlama oldugu icin bat 15 e kayabilir belkiBende ümitlendirmek istemem ama bu iyiye işaret olabilir canım çünkü bat 13 aralıktır demi senin yani adet kanaması olamaz bu
Ooo hadi bakalım inşallah :) yam kutlamalık olur vallaKızlar aralık ayı hüsran sanırım şimdiden gözümü ocağa diktim
31 aralık ovülasyon, 16 ocak eşimin doğum günü ne dersiniz uğurlu gelir mi bana yeni yıl?
Yaaaa inanmıyorum işte yerleşme kanamasının tam vaktiiEvet cnm gec yumurtlama oldugu icin bat 15 e kayabilir belki
Bakmadim cnm bidaha ama kasiklarim yeniden agrimaya basladi bu gunYaaaa inanmıyorum işte yerleşme kanamasının tam vaktiiinşallah inşallah hadi bakalım devamı geldi mi lekenin
Eveeettt hemen bir erken gebelik testi alıyorsun yarın sabah :)Valla miicimi kiprastirdin cnm yRin sabah test mi yapsam ki
Normal test var evde ondan yapsam olmazmiEveeettt hemen bir erken gebelik testi alıyorsun yarın sabah :)
Bat geldi mi ne zamandı unuttumNormal test var evde ondan yapsam olmazmi
12 aralik ama ben hep 13 Dedim hani gecikirse flan die ama yumurtlamadan dolayi 15 olabilir onu bilemiyorumBat geldi mi ne zamandı unuttum
Valla kuzum normal test yapma varsa bile yok görünür moralin bozulur... Erken gebelik testi böyle zamanlar için var..12 aralik ama ben hep 13 Dedim hani gecikirse flan die ama yumurtlamadan dolayi 15 olabilir onu bilemiyorum
Erken olduğu için çıkmamış olabilirmiş acaba yani o lekelenme boşa degil bence devami geldiği kanamaninlYapmicamm diyorum dayanamiyorumm yaptimm yok cikmadi biseyy
Bu gun de cok az geldi yine ilk kirmizimsi goruyorum sonrakilerde gun icinde hafif kahverengi gibi bilmiyorum canim bisiler oluyo ama hissettigim bisey yok. Olsa hissederim gibi geliyooErken olduğu için çıkmamış olabilirmiş acaba yani o lekelenme boşa degil bence devami geldiği kanamaninl
Ama bu lekelenmenin baska açıklaması yok gibi ama hayırlısı olsun canımBu gun de cok az geldi yine ilk kirmizimsi goruyorum sonrakilerde gun icinde hafif kahverengi gibi bilmiyorum canim bisiler oluyo ama hissettigim bisey yok. Olsa hissederim gibi geliyoo
Canım normal adet kanamanı bilirsin, öyle mi bu lekeler daha mı farklı?Bu gun de cok az geldi yine ilk kirmizimsi goruyorum sonrakilerde gun icinde hafif kahverengi gibi bilmiyorum canim bisiler oluyo ama hissettigim bisey yok. Olsa hissederim gibi geliyoo
Farkli canim akinti oluyo ya onun kiyisinda kosesinde kirmizili pembeli oyle yani anlatilmiyo ki buda. Utanmasam fotosunu cekecemCanım normal adet kanamanı bilirsin, öyle mi bu lekeler daha mı farklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?