- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Sex yaparak giremicem malesef reglim, tam da olacak zamanı buldu meret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim narım Yok yarın da alabilir miyim bilmiyorumYaa ben narı sadece yılbaşı gecesi sanıyordum şimdi bereket bizim evde yarım mı olacak.
Sevişin sizde illa tam olması gerekmiyorSex yaparak giremicem malesef reglim, tam da olacak zamanı buldu meret
Ben öyle yapıyorum yoksaaaaaa kim temizler benNarı poşete koyup mu kırıyorsunuz kızlar?
Teşekkür ederim.Koy narı 2 3 poşete sıkıca kapat dileğini duani et
ya mutfak ortasında yada kapi eşiğinde evin içi olacak şekilde at kır sonra ye yedir
Ne farklı?nasıl düşünmüştün?hiç bişey anlamadımNe ne ben çok daha farklı düşünmüştüm neyse
Korkunç bişi çünkü hayal ederken bile kalp krizi geçiririmBen öyle yapıyorum yoksaaaaaa kim temizler ben
Aynen öyle Yok nar diye de kimseye anlatamazsın korkunç bi görüntüKorkunç bişi çünkü hayal ederken bile kalp krizi geçiririm
Aslında iyi fikir o olabilir bakSevişin sizde illa tam olması gerekmiyor
Ben de nerede nasıl kırıyorlar, her yer batar diye düşünüyordum ki arkadaş sağolsun açıkladı.Korkunç bişi çünkü hayal ederken bile kalp krizi geçiririm
Prospektüslerde 2 hafta yazar aralıklarla 10 yıla yakın kullandım eminimNasıl yaaa bana dr um ilk ay korun demişti
25 boncuk, bildiğin kolye gibi, beceremedik biz galiba ya, yarın bir daha deneyeceğim azimliyimEl ve oral olarak
Ama nasıl etkili olmadi ya o boncuklar iceri girmedi mi yani en az 1 2 tanesi
O 5li olandan mi aldin?
Ben aylardır kopamıyorum, ne bakıp çıkmasıYa ben bi bakıp çıkcaktım bu kk ye anaaaa bi baktım esiri oldum
8 olayına diyorum ya farklı düşünmüştümNe farklı?nasıl düşünmüştün?hiç bişey anlamadım
5 diyorlar 25 mi oProspektüslerde 2 hafta yazar aralıklarla 10 yıla yakın kullandım eminim
25 boncuk, bildiğin kolye gibi, beceremedik biz galiba ya, yarın bir daha deneyeceğim azimliyim
Ben aylardır kopamıyorum, ne bakıp çıkması
Ama ben poşetli de olsa yapamam sanırım Karşı dairedeki hanımefendi aşırı meraklı kapıyı açtığım anda o da açıyor sinyal mi gidiyor anlamıyorumBen de nerede nasıl kırıyorlar, her yer batar diye düşünüyordum ki arkadaş sağolsun açıkladı.
He bende ki 5liProspektüslerde 2 hafta yazar aralıklarla 10 yıla yakın kullandım eminim
25 boncuk, bildiğin kolye gibi, beceremedik biz galiba ya, yarın bir daha deneyeceğim azimliyim
Ben aylardır kopamıyorum, ne bakıp çıkması
Bence de başka şekil düşünün işte ortaya karışıkAslında iyi fikir o olabilir bak
Neeyy 25 mi çok değil mi ya Bana hiç hijyenik gelmiyor dikkat edin hanımlar5 diyorlar 25 mi o
Ayyy ne eğlenirdim ben olsam. Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar.Ama ben poşetli de olsa yapamam sanırım Karşı dairedeki hanımefendi aşırı meraklı kapıyı açtığım anda o da açıyor sinyal mi gidiyor anlamıyorum
Bebek yok kocada işten yarım saat erken gelirBekarları virus vurdu çok sexle girebileceklerini sanmıyorum Ama bakıyorum evlilerede kocalar işte bebekler uyacak .. Bu yılda verimsiz başlıcak