Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ay herkeste böyle söylüyor insanların bi bildiği var sonuçta :KK23: işin şakası tabi de sağlıklı olursa Allah nasip ederse kabulüm ya ben uykusuz kalmaya falan razıyım aylardır negatif görüp çok ağladım çok büyükte konuşuyorum zaten:KK22:
Yasamadan katlanirim zevkle yapaRim nolur vs gibi geliyor haklisin cok haklisin ama boyle diyip ugraslar sonucu bebek sahbi olanlar da yasarken oyle buyuk konusamiyor ay biraz daha buyumeden hamile kalmiyim aman diyor 🤣🤣 zor olsa da herseye deger tabiki evlat Allah nasip etsn cok istiyorsun belliki . Vakti saati vardir elbet insallah tez olsun

Yasamadan katlanirim zevkle yapaRim nolur vs gibi geliyor haklisin cok haklisin ama boyle diyip ugraslar sonucu bebek sahbi olanlar da yasarken oyle buyuk konusamiyor ay biraz daha buyumeden hamile kalmiyim aman diyor 🤣🤣 zor olsa da herseye deger tabiki evlat Allah nasip etsn cok istiyorsun belliki . Vakti saati vardir elbet insallah tez olsun
İnşallah isteyenlere de bana da nasip etsin en yakın zamanda valla benim sıkıntım var valla bu stresi çekmektense 2 bebekli stres çekmeye daha çok razıyım..tabi herşey nasip Allah neyi nasip ederse onu göreceğiz bazen bilerek büyük konuşuyorum başıma gelsin diye 😄 diyorum ya sağlık olsun huzur olsun da ben başıma geleceklere razıyım (iyi huylu bebekler olsun diye de dua ediyorum hep içimden :sus:)

Ya sen ne güzel şeyler söylüyorsun bal mı yediinn :rolleyes:
Senin kalbinin güzelliği bu yıl sana dönecek sen ve bir kaç kişi var onların yılı olacak inşallah. Bu arada açtığım konudaki arkadaşın bebeğinin durumu iyi 🥰

X