Yaaani biraz tahta gibi ama ben seviyorumWasa’nın tadı nasıl?
Bende alayım dedim ekmek yemiyorum zaten bari bunu yerim. Ama bir kaç kişi tadı kötü dedi. Bilemedim bende
Deneyeceğim kıtır şeyleri severim en azındanYaaani biraz tahta gibi ama ben seviyorum
Tek başına tüketilmez sadece kahvaltıda ancak bence avakodo yumurta labneyle falan uyumlu oluyor. Bence deneyebilirsiniz çok çok kötü bir tadı yok en azından gerçekten doyuruyor
O zaman seversiniz ya kötü bir tadı yok bence kesinlikleDeneyeceğim kıtır şeyleri severim en azından
Misafirim yarın gidecek, eşim de daha iyi böbrekleriyle ilgili bir problemimiz var sürekli kontrol altında olması gerekiyor çok şükür diyorum.
Günaydıınnn
Geçen haftaki kilom 58.55
Bu haftaki kilom 57.55
Kilo verme oranım 0,01709
Kilo verme yüzdem %1,7
Bu hafta adım sayılarım;
07/12 16578
08/12 35444
09/12 5709
10/12 7446
11/12 8428
12/12 10344
13/12 7121
Toplamda bu hafta 91070 attım.
Bu hafta bir iki defa öğünlerimde kaçamak yaptım ama diğer öğünlerde kendime dikkat etmeliyim diye kendimi telkin ettim ve sonunda her hafta 200-300 gramlardan 1 kg vermeye kadar çıktım.
Burası gerçekten bana müthiş bir istikrarlılık kazandırdı. Buradaki başlangıç kilo 60,15 ama ben 66 kilogramdan beri kilo vermeye çalışıyorum ve bu 66’dan 60’a inmek benim için 1 seneden fazla sürdü hem de sürekli inip çıkarak bazen kendimi aç bırakarak. Ama burası gerçekten müthiş
Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar, mesajların beğenilmesi bile bazen kaçamak yapacağım sırada aklıma geliyor ve gerek yok deyip yemiyorum. Yani sadece kaptanlar değil(ama en çok onlar) bu gruptaki herkese teşekkür ediyoruumm. 3 sene önceki kiloma dönmek çok çok mutluluk verici.
Amma çene yaptım kusura bakmayın
Eki Görüntüle 3520570
Tekrar geçmiş olsun esmusum. Regl içinde eksi nimettir
Geçen haftanın içinden geçmişinGeçen hafta 70,5
Bu hafta 69,0
Fark -1,500
Yüzdem 2,1276
Bu sonuçlar nedir delircemGünaydınnnnn
14 Aralık Kilo Bildirimi
7 Aralık 74,95
14 Aralık 73,75
Fark: -1.200 gram
Yüzdeliği: - 1.601 gram. Chocolita
Bonus um beklenen geldi.
Eki Görüntüle 3520642
Yüzde mi o hey maşallahGünaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum
Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Güzel eksi ilknurcum harikasın
Yine muhteşem bir tartıEn son 58.7
Bugün 56.95
Fark-1.750
Yüzde2,981
Chocolita bu hafta izin istiyorum çok yoğun olucam dikkat edemeye bilirim.
Eki Görüntüle 3520713
Mazeretin olduğu için o ceza ertelenmişti canım. Uyarı da yok. Bu hafta aktif olabilecek misin?Herkese merhaba bayanlar, bu hafta izinliydim hem eşim rahatsızdı hem de yatılı misafirim vardı haliyle yediklerime ne kadar dikkat etsem de tam bir diyet kafası değildi, üstelik hiç de yürüyüş yapamadım. Bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Chocolita ve Bonus Geçen haftadan sabit gelme cezam vardı yapamadım bu hafta da artı gelme cezam olacak.
Geçen hafta: 73.45
Bu hafta: 73.85
Fark: +400 gr
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinMisafirim yarın gidecek, eşim de daha iyi böbrekleriyle ilgili bir problemimiz var sürekli kontrol altında olması gerekiyor çok şükür diyorum.
Spor iyi oldu bu hafta. Karbonhidrat fazla kaçmış olabilir sen daha iyi bilirsin. Benimde bu hafta 2 gün öyle oldu. Evde değildim. Karbonhidrat kaçtı malesef. Regl de eklendi sabit geldim.Eki Görüntüle 3520633
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 80.5
Artı 700gr
Yüzde nasil oluyor artida bilemedim
Spor 1.850pn
Chocolita Bonus
Harikasın yaİyi geceler
Kahvaltı
1 sandviç
Öğle
Ton balıklı sandviç
1 avuç kuruyemiş
1 muz ve mandalina
Akşam
Dana kavurma ve az pilav
200 kalori altı diyet dışı
Bugün de Kartepe’nin köylerinde yürüdüm, bol çamurlu ve aksiyonluydu. Toplamda 23895 adım attım.
Eki Görüntüle 3520941
Eki Görüntüle 3520942
Eki Görüntüle 3520943
Chocolita yıldızlar nasıl seçiliyor sadece orana göre mi ? Katılırken okudum ama tam anlayamadım sanırımBen anca gelebildim kızlar kv vardı yemek yaptık kaldırdık oturduk derken. Habire telefonla da ilgilenemiyorsun. Şimdi güncellemelerle döneceğim. Şampiyonumuzu bir ilan edelim değil mi. Bakalım kimler parlamış️ listenin yıldızlarını seçelim
Yüzde de en yüksek yapan yıldız seçiliyor canımChocolita yıldızlar nasıl seçiliyor sadece orana göre mi ? Katılırken okudum ama tam anlayamadım sanırım
Tamam canımohbb Pembe Lotus ve ben bu hafta 3 gün adım/egzersiz cezamız var.
ohbb senin 3 günde ertelenmiş vardı. Müsait olduğun hafta onu da unutmayalım
Ay benden cok kilo verenler vardı ben nasıl yıldız oldum️ 21 Aralık Yıldız Savaşçıları ️
️ Bierfi ilknurrr22 ️
Tebrikler kızlar️
Bierfi 4.300
ilknurrr22 2.981
Yüzdeler iddialıKim kazanacak bakalım
İlknur 1 uyarı vardı, yıldız olduğun için silindi
Kız deme yine mi yanlış yazdım benAy benden cok kilo verenler vardı ben nasıl yıldız oldum