Teşekkür ederimEkmeği 100 kalori hesabının dışında tuttuk zaten canım. 3 dilim ekmek 300 kalori zaten. Ama yukarıda yazdığım gibi bu konuyu dün masaya yatırdık menü dengesine göre 4 de olabilir.
Bende sıkılmanı istemem canım uzaktan takip ederek daha iyi hissedeceksen öyle de yapabilirsin
Sen istedikten sonra yapamayacağın sey yok bonusYapamazsan değil ya yapıyosun zaten burda daha düzenli olacak.
Sanki listedeymiş gibi kaçamak yapmayacaksın yapmamaya dikkat edeceksin.
Ben bile başlamışsam dünya üstünde daha kimse yoktur yapamayacak
Sen istedikten sonra yapamayacağın sey yok bonuskilonu demesen bile ne kadar verdiğini söyler misin ?
Merakla bekliyorum o vakitHe onu derim ağzımı yaya yaya
Teşekkür ederimdenemek istiyorum yapamazsam uzaktan takip ederim olur mu ?
Tabi olur canımTeşekkür ederimdenemek istiyorum yapamazsam uzaktan takip ederim olur mu ?
Geçmiş olsunDün midem çok kötüydü tüm gün toplamda 1 adet muz ve 1 kase yoğurt yedim ayrıca 7 bardak su içtim. Ve hep yattım hiç hareket etmedim.
Çok geçmiş olsunDün midem çok kötüydü tüm gün toplamda 1 adet muz ve 1 kase yoğurt yedim ayrıca 7 bardak su içtim. Ve hep yattım hiç hareket etmedim.
Hoş geldiniz birazdan listeye eklerimHaydi yeni bir yolculuğa Bismillah dedim.
Başlanğıç kilom 61.95
Hedefimi şimdilik 58 diyorum hedefe varınca değiştiricem inşaAllah
Boy 152Eki Görüntüle 3498340
Geçmiş olsun inşallah dikkat edin kendinizeDün midem çok kötüydü tüm gün toplamda 1 adet muz ve 1 kase yoğurt yedim ayrıca 7 bardak su içtim. Ve hep yattım hiç hareket etmedim.
Hoşbuldum. Teşekkür ederimHoş geldiniz birazdan listeye eklerim
Size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bugün daha iyiyim normal bir şekilde kahvaltı yapabildim inşallah biraz daha iyi olurum.Çok geçmiş olsuntansiyonunuz düşmesin böyle dikkat edin
Çok geçmiş olsunSize ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bugün daha iyiyim normal bir şekilde kahvaltı yapabildim inşallah biraz daha iyi olurum.
Bu hafta grupta olmayım mı bonus ?Uzaktan değil ya içinden işte grupta olma sadece bu hafta.
Menü yaz dışarı çıkamıyorsan evde video açıp yap insan istedi mi imkan buluyor.
Ben plajda örgü ördüm biliyosun o sepet bi yana düşse ip kum içinde kalır ama düşürmedim orda yapmak istediğim için.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir rahatsızlık değildir. Bu tür durumlarda diyet düşünülmez zaten.İyi akşamlar kızlar
Bugün sabah annem rahatsızlandı kahvaltı etmedim
Akşam annem toparlandı çayla birlikte gün tabağı içinde aklınıza gelen ne varsa birer dilim yedim
Kahvaltı etmiş olsaydım dikkatli olurdum ama artık bulantı gelince yemiş oldum
Geneli diyet dışı olduğu için dillendirmiyorum
Doymadım Bu arada ama sağlıklı da olmadı
1 elma yedim
Yarın ceza egzersizi yapacağım