Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

O aynen geçerli canım yazmayı unutmuşum. İlk sayfayla ilgili sorun yaşıyorum. Bakayım şimdi tekrar düzenleme yapmaya çalışıcam.

Kuralların güncel hali ilk sayfada yazıyor kızlar. Ceza egzersizlerinin süresi düştü. Kaybeden grup egzersizi de kalktı. Yemek fotoğrafı da gönderebilirsiniz.
Sıkılmadan devam edebilmemiz önemli. Bu yüzden öneriye de açık

Yarın tartı günümüz. Haftasonu olmuş olacağı için müsait olmayanlar bugünden tartı fotoğrafı çekip Yarın sabah gönderebilir.
Dönüşlere göre listeye eklerim

Eline, emeğine sağlık canım
Chocolita

Emeğine sağlık çikolatam Chocolita

Merhabalar ben de katılmak istiyorum aranıza, defalarca kilo vermeyi başaran-tekrar alan- tekrar veren biriyim ama son 1 yıldır veremiyorum aksine alıyorum sizinle beraber verebileceğime inanıyorum.
Merhaba yarın tartı günümüz. Sabah aç karnına tartı fotoğrafı atarak başlayabilirsiniz. Boy ve hedef kiloyu da yazarsınız. Hoş geldiniz
Kızlar yarın başlıyor muyuz ?
Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruz

Merhaba yarın tartı günümüz. Sabah aç karnına tartı fotoğrafı atarak başlayabilirsiniz. Boy ve hedef kiloyu da yazarsınız. Hoş geldiniz

Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruz
Tamam o zaman yarın başlıyoruz inşallah

Menüleri akşam tek sefer de yazıyoruz.

Tartı günü hafta sonu (cumartesi) olarak belirlendiği için ilk sayfa güncellemeleri ve kontrollerde gecikmeler olabilir. Geceleri hallederim. Hafta içi daha aktif olurum
Merhaba canim
Uzun bir aradan sonra tekrar bentemmuz ayindan beri diyet yapmıyorum kilo aldim yine diyetisyene tekrar başlayamadım evimizi sattik yeni ev arayışı fln derken stresten habire yedim

2hafta sonra tasinacagiz yeni ev yeni komsular alisabilirmiyim diye düşünmekten geceleri uyuyamıyorum

Sabah tarti resmini atarim chocalitam sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…