O aynen geçerli canım yazmayı unutmuşum. İlk sayfayla ilgili sorun yaşıyorum. Bakayım şimdi tekrar düzenleme yapmaya çalışıcam.MerhabalarChocolita
Haşimato, insülin direnci vb. kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir
kuralı halen geçerli; değil mi?
İlk sayfada yazıyor; ama yukarıda yazdıklarını okuyan ve gruba yeni katılmış "haşimato, insülin direnci vb. kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlarımız" varsa, onlar için özellikle yazmak istedim.
Eline, emeğine sağlık canımKuralların güncel hali ilk sayfada yazıyor kızlar. Ceza egzersizlerinin süresi düştü. Kaybeden grup egzersizi de kalktı. Yemek fotoğrafı da gönderebilirsiniz.
Sıkılmadan devam edebilmemiz önemli. Bu yüzden öneriye de açık
Yarın tartı günümüz. Haftasonu olmuş olacağı için müsait olmayanlar bugünden tartı fotoğrafı çekip Yarın sabah gönderebilir.
Dönüşlere göre listeye eklerim
Sağol canım
Emeğine sağlık çikolatamKuralların güncel hali ilk sayfada yazıyor kızlar. Ceza egzersizlerinin süresi düştü. Kaybeden grup egzersizi de kalktı. Yemek fotoğrafı da gönderebilirsiniz.
Sıkılmadan devam edebilmemiz önemli. Bu yüzden öneriye de açık
Yarın tartı günümüz. Haftasonu olmuş olacağı için müsait olmayanlar bugünden tartı fotoğrafı çekip Yarın sabah gönderebilir.
Dönüşlere göre listeye eklerim
Sağol aslım
MerhabaMerhabalar ben de katılmak istiyorum aranıza, defalarca kilo vermeyi başaran-tekrar alan- tekrar veren biriyim ama son 1 yıldır veremiyorum aksine alıyorum sizinle beraber verebileceğime inanıyorum.
Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruzKızlar yarın başlıyor muyuz ?
TamamdırMerhabayarın tartı günümüz. Sabah aç karnına tartı fotoğrafı atarak başlayabilirsiniz. Boy ve hedef kiloyu da yazarsınız. Hoş geldiniz
Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruz
Yaaaa süper olurrr....Madem öyle bizim de uyarımız olmasın beTante Rosa Denise
Evettt... Temiz bir sayfa hepimize iyi gelecekYarın listedeki Başlangıç Kilosundan fazla gelenlere sıfırdan başlangıç yaparım bende dahil. Tertemiz bir sayfa olsun şöyle misler gibi
Inan bana yanlız değilsinŞuan size çok ihtiyacım var açım ve modum düşükbana yalnız olmadığımı söyleyin
Artık nasıl işinize gelirse canım. Ama diyet dışı fotoğrafı olmasın onu yazarak belirtelimİyi akşamlar menü yazmadan görsel paylaşırsk çok iyi olur ya yazmayı unutuyodum foto çekmek daha kolay
Kazamiz mübarek olsun kızlar tez zamanda gitsin kilocuklar
Tamam o zaman yarın başlıyoruz inşallahMerhabayarın tartı günümüz. Sabah aç karnına tartı fotoğrafı atarak başlayabilirsiniz. Boy ve hedef kiloyu da yazarsınız. Hoş geldiniz
Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruz
Merhaba canimMenüleri akşam tek sefer de yazıyoruz.
Tartı günü hafta sonu (cumartesi) olarak belirlendiği için ilk sayfa güncellemeleri ve kontrollerde gecikmeler olabilir. Geceleri hallederim. Hafta içi daha aktif olurum