Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar,
Benim de 3,5’ta doktora randevum var, hormonlarıma filan baktırıcam. Bugün reglim son günü ve ovu testlerim gelecek. Bekle bizi ocak
benimkilerde bugun geldi ama daha reglin ikinci günü anca cumartesi falan ovu testine başlarım merak edşyorum bakalım ne zaman yumurtlıycam

benimkilerde bugun geldi ama daha reglin ikinci günü anca cumartesi falan ovu testine başlarım merak edşyorum bakalım ne zaman yumurtlıycam

tavsiyem regl biter bitmez başla ya da bi iki gün sonra. Cumartesi geç olabilir. Bazı kadınlarda hemen de olabiliyormuş yumurtlama. Hem için rahat olur kaçırdım mı diye şüphen kalmaz

Kan sulandırıcı mi kullaniosun
Ben fakültede yaptırdım saglıklı cocugun olması öyle devam edeceği anlamona gelmiyor suan evet kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanyrm bwnde hala kan takibi yapıyorum yarın tekrar kan tahlili vercem artrsa haftaya ultrasona gideceğim inş. Artar ve inş bu seger hersey yolunda nda gider

Merhaba kızlar bir süredir bebiş istiyorduk doktorumuz akışına bırakmamız için bir süre vermişti yani ultrason takibi ya da iğne vs yapılmadı bana, adetlerim cok düzenli olur 32 gunde bir, gecen ay bir gun gecikti,bu ay da gecikti gecikmenin 5.gununde idrar testi negatif cikti,idrar testinden 36 saat sonra kan testimde beta hcg 100 cıktı.son adet tarihine bakarsak bu deger dusuk gibi,ama gec dollenme olabilir mi??yarin tekrar test yapılacak ama icim icimi yiyor...

Umarim umarim canim herrsey yolunda gider insallah rabbim yüzünüzü güldursun,ne zamandir araştiriyorum benim gibi olanlari,cok soru sordum kusura bakma,sorumsuz davranmadim bi tane degil kac tane dok. Gittim hepsi ayni seyi diosa dedim ne bilim,ama bu son gittigim baska bi dok. Dediki hamile kalirsan tedbiren kan sulandırıcı baslayalim,uzun oldu kusura bakma,hakkini helal et.

Olurmu tabiki hepimiz burda bizim yasadıklarımıza yakın hikayeler varmı onun peşindeyiz bende gitim hiçbişeyde sıkıntı olmadıgı soylendi olmasında sıkıntı yasamadım cok sükür sonuca ulasmakda sorun yasadım hep ama bu sefer tedbirlerim tam inş. Rabbm nasip ederse kucagımada alırım gercekten benimledir. İmş. Sende en kısa zamanda 2. Bebegine kavusursun

tavsiyem regl biter bitmez başla ya da bi iki gün sonra. Cumartesi geç olabilir. Bazı kadınlarda hemen de olabiliyormuş yumurtlama. Hem için rahat olur kaçırdım mı diye şüphen kalmaz
aynen kuzum işte cumartesi bitmiş oluyor 6 gün falan sürüyor benimki hemen başlıycam sen doktora gidicektin kuzum ne oldu

canım demek ki geç döllenme olmuş çok tebrik ederim :)

Kızlar doktora gittim bugün. Hormon ve kan değerlerime bakıldı. Henüz sonuçlarım çıkmafı ama doktorum muhtemelen psikolojik senin bu yaşadıkların dedi. Rahat ol, kendi haline bırak her şeyi dedi. Ovulasyon testleri istersen yap ama onlar da yanılabiliyor, haftada 3-4 ilişki ile denemeler yapın dedi. Çok içimi rahatlattı. Stres en kötü şey dedi.

Bu ay ilk denememizdi bundan sonra rahatım, erken test mest de yapmıcam. Size de tavsiyem akışına bırakın. Her şey yoluna girecektir

Insallah,rabbim yüzümüze baksin.saglikla al kucagina bebegini

Şu an bu mesajınız beni çok umutlandırdı Bugün gecikmenin 4.günü normalde pek yaşamam gecikme. Gecikmenin 2.günü test yaptım negatifdiPerşembe kontrolüm var inşallah bende sizin gibi kanda görürüm bebeği

öyle kuzum psikoloji çok etkiliyor ne belirti arıycam bu ay nede reglim geçmeden test yapıcam ama ovulasyon testiyle takip edicem ben en azından o gün daha dikkat ederim

cnm sende ne vardi1 ki

Mrb tekrar,bisi sorabilir miyim kan pihti testi ile genetik test ayri seylermi yani nasi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…