- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
- Konu Sahibi papatya7203
-
Cok tesekkur ederim bugün 352 cıktı,insallah saglikla devam eder süreçcanım demek ki geç döllenme olmuş çok tebrik ederim :)
Insallah gorursunuz haber bekliyorumŞu an bu mesajınız beni çok umutlandırdıBugün gecikmenin 4.günü normalde pek yaşamam gecikme. Gecikmenin 2.günü test yaptım negatifdi Perşembe kontrolüm var inşallah bende sizin gibi kanda görürüm bebeği❤
Ben de azıcık varimmmkızlar şimdi kimler ocakta bebiş deniycek buraya yazsın birbirimizi kaybetmeyelim ocak için yeni konu açalım burada aralığı arkamızda bırakalım tertemiz bir sayfa açalım
Canım bulamadım konuyu. Link mi atsanyeni konu açtım kızlar ocakta hazırlık yapıcakları bekliyorum :)
çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahInsallah gorursunuz haber bekliyorumbugun benim beta hcg 352 cikti
canım seni yeni konumuza bekliyorum pes etmek yok yeniden el ele ocakta bir daha deneriz bebişlerimiz nazlı olucak anlaşılan :) sakın üzülmeçok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahmaalesef ben regl oldum dün
@ocakay
canım seni yeni konumuza bekliyorum pes etmek yok yeniden el ele ocakta bir daha deneriz bebişlerimiz nazlı olucak anlaşılan :) sakın üzülme
nasıl link atılıyor bilmiyorum ama sizi oraya etiketliyim şimdi :)Çok şekersiniz yeni konuyu bulamadım ama link atarmısınız acaba❤
Beni de etiketlermisin canimnasıl link atılıyor bilmiyorum ama sizi oraya etiketliyim şimdi :)
tamam kuzumBeni de etiketlermisin canim
Beni de etiketleye bilir misiniz yazışmalarınız beni çok rahatlattı bende anne olmak istiyorum ve yarın adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum gecikme olacak mı diyetamam kuzum
Ben yüne kürtaj oldumInsallah,rabbim yüzümüze baksin.saglikla al kucagina bebegini
A a neden ne olduBen yüne kürtaj oldum
Ilaçlarinida kullaniyordun igne falanA a neden ne oldu
Kalp atışı duyulmuşmuyduBilmiyorum gelişim sonradan durdu doktorda 2ay sonra yeniden denicez profesöre felan yönlendirecek
Yok duyulmadı 6 hafta oldu alındı zaten tenKalp atışı duyulmuşmuydu
Yine boş gebelik ,hayret birsey ya ilaçta kullanıyorsun kismet değilmiş iste, cok cok cok gecmis olsun allaha birak kalbini cok yorma tevekkul et rabbim ol dicek olcak insallah bi gun.Yok duyulmadı 6 hafta oldu alındı zaten ten
Doktor bu sefer uzun süre ara vermek yok dedi inş. Hayırlısı rabbim elbet nasip edecek inş.Yine boş gebelik ,hayret birsey ya ilaçta kullanıyorsun kismet değilmiş iste, cok cok cok gecmis olsun allaha birak kalbini cok yorma tevekkul et rabbim ol dicek olcak insallah bi gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?