Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki kaybin nasil oldu,benim bir cocgum 3 kaybim var ama bebek olusmadan

Birşnde kalp atısını duymamsımdım digerinde duymustm ama cok zayıf 2sindede birşeylerin ters gittiği belliydi kan pıhtılasma oldugunu bilmyrdm 2den sonra genetik yaptrdık 1. Cocugumda hiçbir sorunum yoktu
A a nasi ya,bana hic bir seye gerek yok olabilr dediler,biraz daha ayrıntı verebilirmisin,1. Cocgum ilk ayda normal oldu,sonra mol gebelik sonra iki tane bos gebelik,senin cocgun var denk gelmis dediler hep,neler yaptirdin sen

Insallah canim insallah,kendim kadar cok isterim cunku yasayan bilir

kızlar günaydın valla testler yanıltabiliyor işte gerçekten her yönüyle zor bir süreç hele kafaya takınca baya yıpratıcı oluyor birçok kişinin dediği gibi rahat olmak lazım ama yapamıyoruz işte kendimizi yiyoruz isteyenlerin inşallah bebişleri karnındadır biz hasta olan kızçelerinde inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda bebişleri karnında olur

Evet aynen yaaa

A a nasi ya,bana hic bir seye gerek yok olabilr dediler,biraz daha ayrıntı verebilirmisin,1. Cocgum ilk ayda normal oldu,sonra mol gebelik sonra iki tane bos gebelik,senin cocgun var denk gelmis dediler hep,neler yaptirdin sen

3 kaybın var ve hiçbir test yapılmadımı doktorun yönlendirsin ve bir genetik yaptır benimde ilk gebeliğimde sıkıntım yoktu sonradan cıktı pıhtılasma sorunum ve troidim

3 kaybın var ve hiçbir test yapılmadımı doktorun yönlendirsin ve bir genetik yaptır benimde ilk gebeliğimde sıkıntım yoktu sonradan cıktı pıhtılasma sorunum ve troidim
Evet 3 dok. Gittim ucude olabilir saglikli cocgun var dedi pihti testi normal devlet hastanesinde olmuyor degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…