- Konu Sahibi papatya7203
-
Iki kaybin nasil oldu,benim bir cocgum 3 kaybim var ama bebek olusmadanMerhaba bende herzaman günüm gecmeden adet olan biriydim bu ay gecti ve 2gün sonra kan testim negatif cıktı 9gün gecikmeden sonra bir sorun var diyerek doktora gittim doktorda ultrasonda rahim agzı yarası feln bakrken rahmimin kalınlastıgını tekrar kan testi yapacagımızı soyledi kan sonucum cıktıgımda biz rahim agzı yarası için tedavi konusurken değerimin pozitif oldugumu gebe oldugumu soylesi ben sok ertesi gün sabah gelmemi istedi sabah gittim dıs gebelik olabileceğini soyledi ertesi gün tekrar kan testi değerde iatenilen yükseliş yoksa beni ara dedi ve ben kan verdim deger yükselmiş kan pıhtılaşma var iğne basladım ve troid hastasıyım 1 kızım var 2. Ciyi cok istiyorduk 2de kaybım vardı inş. Bu sefer hersey yolunda ilerler
Iki kaybin nasil oldu,benim bir cocgum 3 kaybim var ama bebek olusmadan
Bende dün oldum adetIki kere 5 dakikanin icinde pozitif cikan ben bugun regl oldum ,gerckten tövbe ettiriolar tste filan
Hayirlisi olsun ya esim cok kafana takarsan bize zarar dio,ben 29 olucam yakinda ,cocuk kardes die kafami yiyor,herkezin derdi ayri isteBende dün oldum adet
sizin allahtan birtane var bende sifiryasimda 33olacakHayirlisi olsun ya esim cok kafana takarsan bize zarar dio,ben 29 olucam yakinda ,cocuk kardes die kafami yiyor,herkezin derdi ayri iste
A a nasi ya,bana hic bir seye gerek yok olabilr dediler,biraz daha ayrıntı verebilirmisin,1. Cocgum ilk ayda normal oldu,sonra mol gebelik sonra iki tane bos gebelik,senin cocgun var denk gelmis dediler hep,neler yaptirdin senBirşnde kalp atısını duymamsımdım digerinde duymustm ama cok zayıf 2sindede birşeylerin ters gittiği belliydi kan pıhtılasma oldugunu bilmyrdm 2den sonra genetik yaptrdık 1. Cocugumda hiçbir sorunum yoktu
Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada,kzende 33 yasinda tupbebk yaptirdi en sonundasizin allahtan birtane var bende sifiryasimda 33olacak
ınşallah tube klamadan oluryaaRabbim tez zamanda nasip etsin sanada,kzende 33 yasinda tupbebk yaptirdi en sonunda
Insallah canim insallah,kendim kadar cok isterim cunku yasayan bilirMerhaba bende herzaman günüm gecmeden adet olan biriydim bu ay gecti ve 2gün sonra kan testim negatif cıktı 9gün gecikmeden sonra bir sorun var diyerek doktora gittim doktorda ultrasonda rahim agzı yarası feln bakrken rahmimin kalınlastıgını tekrar kan testi yapacagımızı soyledi kan sonucum cıktıgımda biz rahim agzı yarası için tedavi konusurken değerimin pozitif oldugumu gebe oldugumu soylesi ben sok ertesi gün sabah gelmemi istedi sabah gittim dıs gebelik olabileceğini soyledi ertesi gün tekrar kan testi değerde iatenilen yükseliş yoksa beni ara dedi ve ben kan verdim deger yükselmiş kan pıhtılaşma var iğne basladım ve troid hastasıyım 1 kızım var 2. Ciyi cok istiyorduk 2de kaybım vardı inş. Bu sefer hersey yolunda ilerler
Insallah insallah canmınşallah tube klamadan oluryaa
Evet aynen yaaakızlar günaydın valla testler yanıltabiliyor işte gerçekten her yönüyle zor bir süreç hele kafaya takınca baya yıpratıcı oluyor birçok kişinin dediği gibi rahat olmak lazım ama yapamıyoruz işte kendimizi yiyoruz isteyenlerin inşallah bebişleri karnındadır biz hasta olan kızçelerinde inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda bebişleri karnında olur
Bu ay su meşhur takmamaya yöntemini kullancam bakalim karar verdimınşallah tube klamadan oluryaa
ben yapamyirum resmen beynime yapismis yaa orada sabit duuryor sabah aksamBu ay su meşhur takmamaya yöntemini kullancam bakalim karar verdim
A a nasi ya,bana hic bir seye gerek yok olabilr dediler,biraz daha ayrıntı verebilirmisin,1. Cocgum ilk ayda normal oldu,sonra mol gebelik sonra iki tane bos gebelik,senin cocgun var denk gelmis dediler hep,neler yaptirdin sen
Evet 3 dok. Gittim ucude olabilir saglikli cocgun var dedi pihti testi normal devlet hastanesinde olmuyor degil mi3 kaybın var ve hiçbir test yapılmadımı doktorun yönlendirsin ve bir genetik yaptır benimde ilk gebeliğimde sıkıntım yoktu sonradan cıktı pıhtılasma sorunum ve troidim
Genetik testinde mi cikiyor pihtilasma sorunu3 kaybın var ve hiçbir test yapılmadımı doktorun yönlendirsin ve bir genetik yaptır benimde ilk gebeliğimde sıkıntım yoktu sonradan cıktı pıhtılasma sorunum ve troidim
Kan sulandırıcı mi kullaniosun3 kaybın var ve hiçbir test yapılmadımı doktorun yönlendirsin ve bir genetik yaptır benimde ilk gebeliğimde sıkıntım yoktu sonradan cıktı pıhtılasma sorunum ve troidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?