- 9 Aralık 2019
- 260
- 468
- 103
- Konu Sahibi papatya7203
-
Belirtilerini yazar mısın canım, hayırlı olsun bu aradaİnşallahh kuzum
Pek bir belirti yaşamadım kuzum göğüs ağrım filan hiç yok. Sadece adetim iki gün gecikti ve ara ara çok hafif sancım oluyor adet sancısı gibi .Belirtilerini yazar mısın canım, hayırlı olsun bu arada
Hayirli olsun cnm yaskac nekadardir deniyordunuzPek bir belirti yaşamadım kuzum göğüs ağrım filan hiç yok. Sadece adetim iki gün gecikti ve ara ara çok hafif sancım oluyor adet sancısı gibi .
Cıktı mi sonucunPek bir belirti yaşamadım kuzum göğüs ağrım filan hiç yok. Sadece adetim iki gün gecikti ve ara ara çok hafif sancım oluyor adet sancısı gibi .
Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyümTamam canım bekliyorum güzel haberlerini
Yaa kuzum çok üzüldüm hayırlısı hakkında canım inşallah gelecek ay olur çizgi hemen mi çıkmıştıKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
İnşallah tüm isteyenlere olur canım çizgi 15 dk sonra çıktıYaa kuzum çok üzüldüm hayırlısı hakkında canım inşallah gelecek ay olur çizgi hemen mi çıkmıştı
Hmm bende gebeligimde teste idrar damlattigim da iki cizgi ayni anda belirmisti varsa aninda cikiyor kizlar yani bu gec cikan cizgiler herkeste doğru ciimiyorİnşallah tüm isteyenlere olur canım çizgi 15 dk sonra çıktı
Sende var mı gebelik şu an canımHmm bende gebeligimde teste idrar damlattigim da iki cizgi ayni anda belirmisti varsa aninda cikiyor kizlar yani bu gec cikan cizgiler herkeste doğru ciimiyor
Bir ay önce dusuk yaptım canım yok yani 3 tane dusugum oldu dün genetik testler yaptılar onların sonucuna göre tedavi olacağımSende var mı gebelik şu an canım
Çok üzüldüm Elif’im Allah hayırlı şifalar versinBir ay önce dusuk yaptım canım yok yani 3 tane dusugum oldu dün genetik testler yaptılar onların sonucuna göre tedavi olacağım
canim bozma moralini boylesi hayirliymis bir daha ki aya tekrar vazgecmek yokKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
Amin kuzum sağol inşallah hakkımız da hayırlısı olurÇok üzüldüm Elif’im Allah hayırlı şifalar versin
Sonucu görünce bi şok oldum sonrasında topladım kendimi eşime iyiki söylemedim test yaptığımı o daha çok üzülürdücanim bozma moralini boylesi hayirliymis bir daha ki aya tekrar vazgecmek yok
Canım üzülme hakkından hayırlısı buymuş demek. Umudunu kaybetme önümüzdeki ay a nasip olur inşallah.Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
inşallah canımCanım üzülme hakkından hayırlısı buymuş demek. Umudunu kaybetme önümüzdeki ay a nasip olur inşallah.
Sonucu görünce bi şok oldum sonrasında topladım kendimi eşime iyiki söylemedim test yaptığımı o daha çok üzülürdü
İnşallah canımbirdahakine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?