Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama siz mizikci ciktiniz be hani caktirmayacaktiniz heeey kime diyorum
hem ciddi hem gercek nasil oluyorsa :44:hakket mi ciddimi gerçekmi![]()
Ben bilmem beyim bilirrrrr![]()
merak etme yipratmayiz guzelimherkes katilim diye diye kıstırmış birileriniHerkes birbirinin ağzından laf almaya çalışıyo, analizler falan yapıyo. Kendi katilime sesleniyorum, uğraştırma beni, gel birbirimizi yormayalımm, yıpratmayalım bu ilişkiyi
![]()
teyitte ettirmişsin fal mı baktın yoksa ilhamların mı geldi aynı yazıları bizde okuyoruz ama tahmin yok
sevgili kurbaniim istedigin renklerde bisey bulamiyorum yaaa
baska renkler olu mu????
ama ben bu renkleri istiyorum demedimki sen değilsin katilim dimi kandırdın beni![]()
herkes katilim diye diye kıstırmış birileriniHerkes birbirinin ağzından laf almaya çalışıyo, analizler falan yapıyo. Kendi katilime sesleniyorum, uğraştırma beni, gel birbirimizi yormayalımm, yıpratmayalım bu ilişkiyi
![]()
ya ben bişey anlamadım bu işten kimse beni merak etmiyor mu galiba ben kimseye çıkmadım![]()
renkler ve zevkler tartisilmaz ki mandalinam....
ya ben bişey anlamadım bu işten kimse beni merak etmiyor mu galiba ben kimseye çıkmadım![]()
hediyelerden cok kim kime cıktı merakı daha fazlaaa![]()
slm kızlar naber
hatunlar 32 kişi çekilişe katılan var burda takılanlar en fazla 9 kişi bir arada gördüm ben bu demek oluyo ki açık çok 9 kişi birbirini katili sanıyo komik oluyo
ama işin tuhaf tarafı geriye kalan ortalama 23 kişi ortalıklarda yok umarım açıkta kalan kimse olmaz..
maksat sohbet olsun neşe olsun değilmi katil arayışı sırf zaman geçirmek sohbet oluşturmak değilmi yoksa katiller belli cicimde hepsi
yaaa bana farketmez zatenn ben hediyemi alırım paşalar gibi göndeririim beğenmezse kavga eder beğendiririm mutlu mesut olurum![]()