Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz nede olsa turkıye icindesiniz.yani gideceyiniz yerler 4,5 saatlık yollar.peki ben ne yapayım ozaman?gurbetlık cooooooooooooook zoooooooooooooooor
Özlediğim yer İstanbulda ki evim
Herkes öyle diyor hihi![]()
bak buldugun yontem i$e yaramaz canim ben biliyorum nerden kapildin o duyguyayok canımcım... su çekilişl bıtsın solıcem sana nası buldum dıye gor bak....
sen yaz biseyler bizde atlayalim ustuneKızlar nasılız dedim kimse yazmadı bişey daha konuşmayacağım burada![]()
adi ustunde pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiisaat daha 2 30 ya gün geçmedi![]()
siz nede olsa turkıye icindesiniz.yani gideceyiniz yerler 4,5 saatlık yollar.peki ben ne yapayım ozaman?gurbetlık cooooooooooooook zoooooooooooooooor
aynen bende de var o hasretlik nerden geldin ozel olmazsa sorabilirmiyim:26:
aynen bende de var o hasretlik nerden geldin ozel olmazsa sorabilirmiyim:26:
canım benim ben azerbaycanlıyım.azeriyim
azerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz![]()
cok sağol bitanem bende turklerı cok severım.zaten turkle azeri kardeş ülke o yuzden burda gonul rahatlıgıyla yaşıyorum.TURKIYEYI VE TURKLERI COK SEVERİM![]()
öylemi?ne guzel?sen nerelisin peki?kızlar benim turkcem cok iyi deyil yalnış yaza bılırım bazen.kusura bakmyın
tamam ama arada yazarsam kusura bakmaazerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz![]()
NE GUZEL KARŞILIKLIbizde sizi çok seviyoruzzzz![]()
aaa ne guzel.:13:ben de bulgaristan gocmeniyim
tamam ama arada yazarsam kusura bakma
Canım ben de çekilişe katılmak istiyorum. Özelden mesaj yolladım. 10 aralık çekiliş olacak peki ne zaman kargoya vereceğiz nasıl olacak?