• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
siz nede olsa turkıye icindesiniz.yani gideceyiniz yerler 4,5 saatlık yollar.peki ben ne yapayım ozaman?gurbetlık cooooooooooooook zoooooooooooooooor

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

Ofeliya, ghs+, honour9, Su-Perisi, TariElensar+

adi ustunde pazartesiiiiiiiiiiiiiiiii:51:[/QUOTE]

AYNEN pazartesi yaaaa perşembeye kadar gecmez simdi ama bugun de hiç geçmedi yaa:5:

öylemi?ne guzel?sen nerelisin peki?kızlar benim turkcem cok iyi deyil yalnış yaza bılırım bazen.kusura bakmyın

azerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz :1:

azerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz :1:

cok sağol bitanem bende turklerı cok severım.zaten turkle azeri kardeş ülke o yuzden burda gonul rahatlıgıyla yaşıyorum.TURKIYEYI VE TURKLERI COK SEVERİM:72::72::72::72:

öylemi?ne guzel?sen nerelisin peki?kızlar benim turkcem cok iyi deyil yalnış yaza bılırım bazen.kusura bakmyın

ben de bulgaristan gocmeniyim :34:

tamam ama arada yazarsam kusura bakma

Canım ben de çekilişe katılmak istiyorum. Özelden mesaj yolladım. 10 aralık çekiliş olacak peki ne zaman kargoya vereceğiz nasıl olacak?

Back