kurbanim nerelerdesin yahuuuuuuuu :44:
ben miyim ben miyim yaaaaaaa ben kimin kurbanıyımmmm katilim cık ortayaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurbanim nerelerdesin yahuuuuuuuu :44:
burda üç tane avm var dün akşam bi tanesine gittim yılbaşıyla ilgili hiç bi hazırlık yok sizin yaşadığınız şehirlerdede öylemi yoksa yılbaşı heyecanı sarmışmı heryeri kızlar
başın sağolsun ofeliacım aaa izmirde deprem mi olmussss :44:
kızlar benim haftasonum kötü gecti eşimin anneanesini kaybettik.baya kalabalıktı.cok yoruldum.dun eşimle odamızda baya bi deyişiklik yaptık canım cıktıo kadar cok yorgunumkı haftasonu hic bakamadım.allahdan calışmıyorda bu gun evdeyıım.ama cok yaramaz bir oglum var coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yoruyor benni.bu arada bende kurbanımı oyrndım.bakıyorumda fazla uğrmıyor.ben bir araştırma yapayımda geleyim.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm.
burda üç tane avm var dün akşam bi tanesine gittim yılbaşıyla ilgili hiç bi hazırlık yok sizin yaşadığınız şehirlerdede öylemi yoksa yılbaşı heyecanı sarmışmı heryeri kızlar
Yılbaşı heyecanı her yeri sarmış ama kırmızı don heyecanı sarmamış malesef canımm
Doğru düzgün doncu bulamadım ben de
İstanbuldaki kızlara tavsiyemmm Kanyon ve Capitol![]()
izmir için bi tavsiyen varmı bitanem![]()
Cici geçmiş olsun kız,hala sallanıyor musunuz?:18:
ciciş geçmiş olsun canım
canım allah sabır versin
basiniz sagolsun mekani cennet olsun...
evet bitanem sallanmışız ama ben duymadım zaten çalıştıgım yer de normalde çok grültü ve sallantı oluyo ama 5.1 4.2 ve 3.7 gibi devam ediyo
başınız saolsun bitanem allah sabır versin
saolun kızlar ...
netten takip ediyorum ufak ufak artcılar oluyoo aman öle olsunda allah duyurmasınn