kızlarr buluşma saatı 12 de kadıkoyde sıze de uygun mudur???????
mandalına sana bı soru sordum ama cevabı alamadım cnm ya kurbanına aldıgın kremı nerden aldın? ben heryerde o kremden arıyorum da yumusacık yapıo ellerımı :)))
kaçırdım kusura bakma şu avon amway satanlar varya onların hepsini satan biri var burada ondan aldım alıp sanada yollayım istersen
ay canım cok sevınırım bana da yollasana.... sana adresımı verıyım yada sen neredesın 7 ocakta gelıceksen getırırsın parasını da verırım... markası kamill...
biliyorum canım markasını ben istanbul dışındayım adresini yolla alır yollarım
adanaya yakınsan hataya da yolayabılırsın memleket ora... :))
farketmez canım dediğin yere yollarım
evet now hemde hacı sürmesi tüpte kendime de aldım bir haftadır gözümde çıkmadı
nazap adresini özelden atarmısın bana hemen yollayamam ama adresini yazayım bir köşeye aldığım gibi yollarım
hadi yaa kurbanın olmak istedim şimdi
nerelisin sen buarada nerden bulabiliyosn merak ettim
hataylısın demekk İskenderuna gitmiştim ben çokk beğendimm
sanada sürme yollarım canım ne demek sende yolla adresini
şal almak için girdiğim mağazada gördüm mağaza hacı malzemeleri satan yerdi kitaplardan takılara küçük sülerden seccadeler her şey bulunuyor şalı paketlerken diğer şeyleri inclerken onuda isterim bunuda derken çoğunu oradan aldım
sanada sürme yollarım canım ne demek sende yolla adresini
şal almak için girdiğim mağazada gördüm mağaza hacı malzemeleri satan yerdi kitaplardan takılara küçük sülerden seccadeler her şey bulunuyor şalı paketlerken diğer şeyleri inclerken onuda isterim bunuda derken çoğunu oradan aldım
hacı sürmesi nedemekk:26:
bu sürmelerden sürmek sünnet die de biliyorum ben
ay bende istiyorum nerden bulunuyoo onlar abdestide bozmuyomusss namaz kılıyorumda ben nerden bulunuyo diye düşünüyoddum
yani bu hacı malzemeleri satan yerdemi oluyo yaaa :26:
evet cok guzeldır...... sürme surmek sevaptır derler..... ondan araplar surmeden baska bıse kullanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?