- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
Kızlar bu arada buluşma için cep telefonu numaralarımızı kime gönderecektik?
bana tatlııııım bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse ben cıkıyorum.yapacak işlerim var.ben üstüme düşen görevimi yaaptım.yani vicdanım rahat.allah her esin gölnüne göre versin.hepinizi öptüm
canım özelden aldım ama sürem dolmadı cvp yazamadım şuan burda yok ama cepten msj attım ben topinge yazarım girince okursun cvp verirse ok
ve tahmin ettigim son 2 kişiden 1 i tuttu ROSE01 tşk ederim balııııııııııııııııııım daha içini göremedim ama yerimde duramıyorum sağoooooooooooool dısı cok güzelmiş eşim öle sölediiiiiiiiiii kuzucummm
kızçelerrr buluşma erken olsun beylıkduzunden gelcem..... donuste zor olcak..... msla 12 de :)
Bende varya numaran yeter işteee
neyse ben cıkıyorum.yapacak işlerim var.ben üstüme düşen görevimi yaaptım.yani vicdanım rahat.allah her esin gölnüne göre versin.hepinizi öptüm
tamaam canım.optum.cok sagol.sende kendine dikkat et
Farketmez anam bana her yol Paris pardon KadıköySana neresi uygunsa yazarsın tel.den buluşuruz tatlımküboş biz nerden geçelim Kadıköy'e? Eminönü'nden mi Beşiktaş'tan mı? :26:
alici seni ucurucam aliciiiiiiii bekle heyyy gidi heyyy havalara ucucannn kalbime konucan yani bnm dogum günüm ama sen havalara ucucan
Farketmez anam bana her yol Paris pardon KadıköySana neresi uygunsa yazarsın tel.den buluşuruz tatlım
Kız böyle heyecan yaptırma buluşamadan gidicem kalpten.Neler var aklında senin yaaa
güzel şeyler güzel şeylerrrrrrr
Olur..........:128:
ghs gözünaydın tatlımmm
darısı başımaaa darısı başımaaa