- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cici35 kız yoksa senmisin benim katilim?
Teşekkür ederim canım sana da örerim ama şimdiden başlamam lazım onu da epey zamanda ördüm neyse söylemeyeyim
Evet evet al beni doğmamış oğluna
ayyy ben çok çok salagım ciciye adres bılgılerımı verırken facede kullandıgım gıbı adımı soyadımı vermışım:))))))))))
şimdiden başla bi daha ki seneye yetişir
ehehe beni de al ceydaa gelinim oluymmm
şimdiden başla bi daha ki seneye yetişir
ehehe beni de al ceydaa gelinim oluymmm
canım hiç dert değil kıyamam sana ben gönderdiklerinin de hepsi birbirinden güzel senin gibi.
ilk melez çaktı durumu canım özelden bile yazdı 10 dakika yüzünden geç yazınca topiğede yazmış topikçe dedektif gibisiniz heee korkulur sizden
Kurbanım mandalinacığım,
Mandalina yemek bronşit,astım,tüberküloz ve zatürreyi önlüyormuş.Sen buralarda fazla dolanma en iyisi
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr kurbanım canım Mandalinam bana hediye yollamış yaaaaaaaaaa
Çok seviyorum seni canım benimmmmmmmmm
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr kurbanım canım Mandalinam bana hediye yollamış yaaaaaaaaaa
Tamam canım seni de alıyorum, harem kurucam ben yan gelip yatıcam siz de bana hizmet edeceksiniz Valide Sultan diceksiniz bana nihahahahaaa sonra da kim daha iyi hizmet ediyosa onu haseki yapıcam evet şimdiden çalışmalara başlayın
Tamam canım seni de alıyorum, harem kurucam ben yan gelip yatıcam siz de bana hizmet edeceksiniz Valide Sultan diceksiniz bana nihahahahaaa sonra da kim daha iyi hizmet ediyosa onu haseki yapıcam evet şimdiden çalışmalara başlayın
anamm noliyyy kız bi dakka ne almış ne almış :122::122::122:
böyle kurbana can kurban