- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
etmez olurmuyum canım benim başımın üzerinde yerin var o nasıl söz mandiş
canım benim teşekkür ederim söylemen yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etmez olurmuyum canım benim başımın üzerinde yerin var o nasıl söz mandiş
kızlar hala bnm hediyem yok ortada ama gelir elbet
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hediyelerimmmm geldiiiiii :)))) ama daha açmadımm hemen açıyorummm :))))
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hediyelerimmmm geldiiiiii :)))) ama daha açmadımm hemen açıyorummm :))))
canım benim teşekkür ederim söylemen yeter
anladım anladım o ben değilimkatilin hala aramadıysa ben olabilirim bende kurbanımı aramadımda :))
hemenn foto ekle cnm dur senı telden arayım :)))
Hala kim olduğunu bilmiyorum burdaysa ses etsin :) ismi Dilek olan arkadaşım o kadar güzel hazırlamışsın ki herşeyi o kadar uğraşmışsın ki gerçekten duygulandım. Hiç tanımadğı biri için emek vermek çok güzel bişey.. Gördüğüm en güzel en süslü paketler. Kesene bereket çok teşekkür ederimmm.. Fotoları çektim öğleden sonra yükleyeceğim.
çok açım ben ya :2:
Hala kim olduğunu bilmiyorum burdaysa ses etsin :) ismi Dilek olan arkadaşım o kadar güzel hazırlamışsın ki herşeyi o kadar uğraşmışsın ki gerçekten duygulandım. Hiç tanımadğı biri için emek vermek çok güzel bişey.. Gördüğüm en güzel en süslü paketler. Kesene bereket çok teşekkür ederimmm.. Fotoları çektim öğleden sonra yükleyeceğim.
günaydınlar nasılsınız kızlaar?
AAAAAA bir önce koyda bizde görelim merak ettim yine çatlama sesleri yükseliyor benden öldüm meraktan nur şimdi ekle yaa
tünaydın canımmm:):) bwende bugün çok iyiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkese iyilik versin inş..
günaydınnn tatlımm
ben kendi adıma iyim tşk. sen nasılsınn