- 22 Aralık 2010
- 322
- 0
f yigit
cyd
alici
nazap
nazapın kız kardaşı
rosecan
ghs
aylinnn
nesmit
bulusuuoruzzzz herkeside bekliyoruzzz
nerde buluşuyonuz yahu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
f yigit
cyd
alici
nazap
nazapın kız kardaşı
rosecan
ghs
aylinnn
nesmit
bulusuuoruzzzz herkeside bekliyoruzzz
nerde buluşuyonuz yahu..
dilem49 güle güle kulla hediyelerini, yaowwwwssss'umm canım benim kesene bereket
yaowsssss kesene bereket canim
kızlar görunce çok duygulandım kuzum ne cabuk buyudu ya çok duygusallastım(((((((
Eki Görüntüle 314321 Eki Görüntüle 314330 Eki Görüntüle 314329 Eki Görüntüle 314328 Eki Görüntüle 314327 Eki Görüntüle 314326 Eki Görüntüle 314325 Eki Görüntüle 314324 Eki Görüntüle 314323 Eki Görüntüle 314322 Eki Görüntüle 314320 Eki Görüntüle 314331
Allah'ım sana geliyorum
ay geberdim yaaa
ayy neden niçııınn? :26:
ya ben böyle sınav var diye, gezmeden, msnden internetten uzak kalmayı başarabilen kişilere hakkaten çok imreniyorum hee ben üniv.deyken 2 sınav arası 1 saatlik arayı bile mutlaka bi cafede hamburger yiyerek ya da arkadaşlarla okey oynayarak, olmadı kızlarla muhabbet ederek geçirirdim hele eve kapanıp ders çalıştığımı hiç bilmem. Kocacığımla üniv.de aynı okuldaydık. Birgün ben sınavdayken o beni dışarda bekliyordu, ben de 10 soruluk bir sınavın 7 sorusunu çözmüş ve ' neyse 50 alsam yeter' deyip diğer 3 soruyu çözmeden hop kocamın yanına zıpladıydım ordan da ver elini Galata Köprüsü altı ON MUMARA cafe Tembel teneke değildim ama eve kapanıp ders çalışma styla hiç benlik değil yani seni tebrik ediyor alnından öpüyorum MeLeZGuZeL Allah bu emeklerinin karşılığını versin canım inş.
Allah yardımcın olsun sınavlarında
vayy bee ceydacım bende hem çalışıp hem okurdum final vakitlerinde zehir gibi nescafeleri içip sabaha kadar ders çalırdım sabah işe giderdim iş çıkışı okula ikinci öğretim pahalı olduğu için de onur almak için parçalardım kendimi internetmi telefon bile bir köşeye fıydırırırdım yada sesi kısıktı arkadaş dersen sadece der çalışmak için öğrenci evi perişanlığında
cyd86 merhaba nasılsın ?
bu daa öptükten sonra ki hal
rujum bulaştı yanağını sill
cyd86 merhaba nasılsın ?
cyd cim hediyelerin cok guzelmis gule gule kullan canim
katilinin kesesine bereket
cyd cım süper hazırlamıs katilin süperrr
paketlere bayıldım
emeğine sağlık fulya
çok ince ve zevkli hediyeler
cyd sende mutlu günlerde kullan
cyd hediyelerin pakatleri çoook güzel güle güle kullan
ciciiiiii özel mesajlarına bakarmısın ssana bir şeycikler yazmışmıştım
sıra onada gelirrrrr bi siz buyrunda
kızlar çeneniz düşmüş yine okuyamadım neler konuştuğunuzu.benim bugün günüm akşama kadar postanede beklemeyle geçti ama gönderemedim.maaş mı dağıtıyorlşar ne dağıtıyorlarsa.ne kadar kalabalıktı bitmek bilmedi.4.30 da gel dedi adam gittim olmadı.yarın gel dedi.sadece paketi alcak koycak işte oraya.kargoda yarın akşama çıkcakmış.perşembe elinde olur dedi adam.
canım ya çok gzüeller bayıldım.en çok ta süslemelerine ben hiç beceremedim süsü püsü kyurbanımdan özür diliyorum hoş bir kutu aldım ona süslemek yerine napim beceriksizim bu konuda cydcım güle güle kullan, katilinin kesesine bereket inşallah. Sağlıklı günlerde kullan inşallah.darısı tüm kargo bekleyenlerin başına
süper yaaa ellerine sağlık kesene bereket
Benimde katilim olur musun fulya