Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrola kızz
HAYDE BREEEEEEEEEE bütün kızlar toplanıyoruz liste başlasın :):)
kızlarrr 8 ocakta ümraniyede buluscazzzz hadi buyrun gelinnnnnn anadolu yakası havası alalımmmmmmm wuhuuuuuuuuuu
birbirimizi görelim tanısalım hediyelerimizi de almıs olcak ooooooooh bide bnm dogum günüm güzel bir dogum günü geçirmek istiyorummmm kankaaaaa yapalım berbaerrr
kızlarrr 8 ocakta ümraniyede buluscazzzz hadi buyrun gelinnnnnn anadolu yakası havası alalımmmmmmm wuhuuuuuuuuuu
Bende bugün veriyorum kargoya hediyeleri.Umarım beğenir canım arkadaşım aldıklarımıı:44:
yaaaaa.... kızlar bende gelmek ıstıyorummm ümranıye degıl de kadıköy olsa hemencecık gelırım metrobusle... nolur kadıkoy yapalımm.. hemde cok merkezı :)
Olur kanka,her türlü uyar bana
Olabilirsin de olmayabilirsin de :2:bana aldıysan beğenirim evet evet katilim sen misin yoksa
tmmdır kadıkoy oldu kadıkoyde bulusuruz herkese merkeziiiiiiii canlarımmmm 8 OCAKTA KAR KIS DEMEDEN KADIKOYDE HALDUN TANER SAHNESİNİN ÖNÜNDE BULUSUYORUZZZZZZZZZ
tmmdır kadıkoy oldu kadıkoyde bulusuruz herkese merkeziiiiiiii canlarımmmm 8 OCAKTA KAR KIS DEMEDEN KADIKOYDE HALDUN TANER SAHNESİNİN ÖNÜNDE BULUSUYORUZZZZZZZZZ
Olabilirsin de olmayabilirsin de :2:
enemmmmm sende katilimsin ben de senin katilin olabilirim de olmayabilirimde
Ben bilmemki Kadıköy'ü Üsküdar olsa ya:44:
Hee ok tamam ordan alın beni heee
bende ilk defa uykusuz değilim teyzeee oldum dün yeğenim doğdu :)))