Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr 8 ocakta ümraniyede buluscazzzz hadi buyrun gelinnnnnn anadolu yakası havası alalımmmmmmm wuhuuuuuuuuuu![]()
Hayrola kızz![]()
HAYDE BREEEEEEEEEE bütün kızlar toplanıyoruz liste başlasın :):)![]()
kızlarrr 8 ocakta ümraniyede buluscazzzz hadi buyrun gelinnnnnn anadolu yakası havası alalımmmmmmm wuhuuuuuuuuuu![]()
birbirimizi görelim tanısalım hediyelerimizi de almıs olcak ooooooooh bide bnm dogum günüm güzel bir dogum günü geçirmek istiyorummmm kankaaaaa yapalım berbaerrr![]()
Bende bugün veriyorum kargoya hediyeleri.Umarım beğenir canım arkadaşım aldıklarımıı:44:
yaaaaa.... kızlar bende gelmek ıstıyorummm ümranıye degıl de kadıköy olsa hemencecık gelırım metrobusle... nolur kadıkoy yapalımm.. hemde cok merkezı :)
Olur kanka,her türlü uyar bana![]()
Olabilirsin de olmayabilirsin de :2:bana aldıysan beğenirim evet evet katilim sen misin yoksa![]()
tmmdır kadıkoy oldu kadıkoyde bulusuruz herkese merkeziiiiiiii canlarımmmm 8 OCAKTA KAR KIS DEMEDEN KADIKOYDE HALDUN TANER SAHNESİNİN ÖNÜNDE BULUSUYORUZZZZZZZZZ![]()
tmmdır kadıkoy oldu kadıkoyde bulusuruz herkese merkeziiiiiiii canlarımmmm 8 OCAKTA KAR KIS DEMEDEN KADIKOYDE HALDUN TANER SAHNESİNİN ÖNÜNDE BULUSUYORUZZZZZZZZZ![]()
Olabilirsin de olmayabilirsin de :2:
enemmmmm sende katilimsin ben de senin katilin olabilirim de olmayabilirimde
Ben bilmemki Kadıköy'ü Üsküdar olsa ya:44:
Hee ok tamam ordan alın beni heee![]()
bende ilk defa uykusuz değilim teyzeee oldum dün yeğenim doğdu :)))