- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar resimlerini koyun çok merak ettim bende. Benim katilden ses seda yok kurbanım kayıplarda:44:
Puhahahaaa
O adam geçen gün yine vardı abone mi oldu ne yaptı Saba'ya
Kutun gelince resimlemeyi unutma yoksa yersin şaplağı
haa bu arada katilim fatma yiğit kızlarr çok teşekkür ediyorum kesesine bereket....
oylamaya da katıldım cyd86 ve cici35 sizi yazdım
AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy :))) Katilim bana mesaj attı aradı yani benimde bi katilim varmış çok mutlu oldm :)) ama kim olduğunu bilmiyorum :)
Hediyem geldiiiii wuhuuuuuu
Hemen bakıyorummmmmmmm
oyy talihsiz bbacım benimm oyyyy kader ağlarını örmüş katilin sana yetişemiyor gari dur arayım seni ama vaz geçtim aramıycam
kızlar ben namaz kılmaya gidiyorum çok yazmayın ben gelene kadar emi sonra okuması zor oluyo
Mandalina neden duygularımla oynuyosunnnn?? Yerim bak seni
Bence Saba Tümer bu adamla evlenir
ceydoş sen orayı kaçırmışsın adamın yıllardır sevdigi varmış halada onu seviyomuş ordan iş çıkmaz sabaya
katillerin kesesine bereket
ay çok sağol canım benim KK sayesinde blogumdan epey kişi haberdar olmaya başlamış valla mail aldıkça mutlu oluyorum
benim kargom gelmedi daha yaaaa bu stresle kalp damar rahatsızlığı geçiricem valla hediyelerimi göremeden hık hığğkkkk diye gidivericem o olcak
canım teşekkürler tanıdıgım herkesi işaretledimm
peki sen varmıydın canım göremedim ben ??
kızlar ben namaz kılmaya gidiyorum çok yazmayın ben gelene kadar emi sonra okuması zor oluyo
Allah kabul etsin canım
Kızlaar benimkiler de gelmiş ama ben 6 ocak da görebilcem
Ofeliya ablacım çooook teşekkürler her ne kadar göremesem de annem söyledii
Şimdi neler var bilemiyorum ben biraz geç kavuşcamm
Allah kabul etsin canım
hadi bakalım gözün aydın canım, Ofelia kesene bereket :13:
Kızlaar benimkiler de gelmiş ama ben 6 ocak da görebilcem
Ofeliya ablacım çooook teşekkürler her ne kadar göremesem de annem söyledii
Şimdi neler var bilemiyorum ben biraz geç kavuşcamm
caanım benim güle güle kullan bitanem.inşallah beyenirsin.kıusura bakma paketleme işini yapamadım.hediyeleri beyenirsin belki.bu arada sesine bayıldım.cici br kız oldugun belli.cok öptüm