- 4 Kasım 2011
- 1.064
- 1
hayır miniğin katili bendim
hıhhh miniğe soralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıhhh miniğe soralım
hiçte bilem
vergilerimi yapıyım akşama kalmadan koyarım. ama çok güzeller çok
evet bir koli daha geldi demek merakla bekliyoruz yine çatır diyue sesler gelmeye başladı
kolime sığmadı benimkiler bugün verecektim kargoya ama evde kurdeleleri unutmuştum süslemek için kargoyu aradım iki günde gider dedi pazartesi yollamaya karar verdim eğer yanlış yapıyorsam uyarın olurmu pazartesi kurdellerle süsleyecem koliyi tam sığmadığı için süsleme kötü de olabilir ama en azından ben emek vercem sonra pazartesi kargoda sanırım çarşamba elinde olurmu kızlarrrrrrrrrr
hatta hafta içine doğru ver şekerim bari bunda sivri ben olmayayım ,benimde hediyerim geldi ama markafoniden önce bana geldi sonra kurbanıma gidecek ama morhipo dengesizlik yaptı sanahtan beri müşteri hizmetleriyle kavga ediyorum ya bide istediğin donu bulamadım kurbanım özür dilerim ama gerçekten yok ,
oo kırmızı paketli hediyeyi hatırlatırım nasıl kırmızılı paketler
hatta hafta içine doğru ver şekerim bari bunda sivri ben olmayayım ,benimde hediyerim geldi ama markafoniden önce bana geldi sonra kurbanıma gidecek ama morhipo dengesizlik yaptı sanahtan beri müşteri hizmetleriyle kavga ediyorum ya bide istediğin donu bulamadım kurbanım özür dilerim ama gerçekten yok ,
cinayeti ortak işledikte çaktırmasana canım yaa
ben senin yerine de yatarım aileme bak yeter
....kızlar okuduklarımdan sonra gerçekten sizde beni hayal kırıklığına uğrattınız. herkesin hediye anlayışı farklıdır. bende 2 keredir çekilişe giriyorum. geçen seneki girişimde kardeşim çok istedi bu sene ilk defa girdi. eğer okusaydı yazdıklarınızı çok üzülürdü.
ben geçen seneki hediyemde taylol gönderdim bu hediyemdede göndericem. bu bir düşüncedir malum grip havaları. sağlığını düşünmek bir inceliktir. hediye kutusunun içine o kişinin içinden gelen ne varsa konulur. bu kişiye özel bişeydir. ki kardeşim o kadar özendiki "çekilişe girdin sana çıkan kişi ve bilgileri" dedim. daha ilk günlerde o heycanla hazırladı paketlerine kadar. böyle birşeyide ilk defa yaşıyor. o bilmezdi böyle sanal forumları falan. geçen sene çok özenmişti. bu senede girdi. bilmiyorum ya iyiki kardeşim internete girmiyor ben bile ne çok üzüldüm. ki hiçde küçümsenecek hediyeler değildi ASLAAA siz gidin bi daha bakın neler almış diye inceleyin resimleri bence. taylol topkek den başkada bi sürü şey vardı kaçırmışsıznız bence.
alıcı bjk güle güle kullan. beğenmişsin. önemli olanda zaten hediyeyi alan kişinin düşünceleri. kardeşim o kadar hevesliydiki anlatamam. abla istanbula gittiğimde hem katilimle hem kurbanımla görüşmek istiyorum tanımadan böyle heyecan yapıp herşeyi kutuya sığdırmışsam, tanısam kiimbilir neler yaparım diyodu.
ama ben katilimdende kurbanımdanda çokkk memnunum. ben hediyelerimi çok beğendim. zaten şöyle düşündüğün zaman tanımadığın birinin seni düşünmesi kadar güzel ne olabilirki. tanıdıkların bile seni gün gelip düşünmezken. tanımadığın birinin seninle ilgilenmesi kadar güzel bişey olabilirmi.
valla ben özene bözene hazırladım hediyelerimi hepside çok içten hazırlanan şeyler. tek tek seçtim severmi bunu istermi buda olsunmu diye. hediyelerimi kurbanıma yarın göndericem yada cumartesi günü veririmkargoya. en geç pazartesi salıya mutlaka elinde olur. katilimide kurbanımıda öpüyorum kokulu kokulu
canım rica ederim ama bilgilerinde bi problem var sanaırım cep no bidaha göndermeni rica edicemcici35 canım ozelden cvb veremedım.cok teşekkur ederim cvb yazdıgın ıcın
kızlar kargom geldi kutusuna bayıldııımmmm ama daha içine bakmadııımm telefonumun ara kablosunu bulur bulmazyğklüyorum resimleriii
kızlar kargom geldi kutusuna bayıldııımmmm ama daha içine bakmadııımm telefonumun ara kablosunu bulur bulmazyğklüyorum resimleriii
Allah'ım ne ekşınlı bigün Yarabbim ben de kargomu bekliyorum evde. Hayır yani kapı çalar da duyamam diye müzik bile dinlemiyorum Saba Tümer'de Yaşar Nuri Öztürk var o açık