- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
geçen sene katılmıştım çok güzel dostluklar elde ettim çekilişte çok keyifliydi nasılda sabırsızlıkla bekliyodum hediyeleri bu senede katılmak istiyorum yazın kızlar benide
berencim h.geldin sevindim katıldığına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen sene katılmıştım çok güzel dostluklar elde ettim çekilişte çok keyifliydi nasılda sabırsızlıkla bekliyodum hediyeleri bu senede katılmak istiyorum yazın kızlar benide
süper iyi ki açtınız bu topiği bende katılmak istiyorum......
benide yazın kızlarrrçekilişeee
oleyy çekiliş benide yazın çekilişee
Ahahaaa yeni gördüm koptum geldimm
Bende katılmak istiyoruuummm
Mesaj attım cicim sana
yaowwwsssla daha önce de bir çekilişe katılmıştık öyle hatırlıyorum:44:
kızlar ben şöyle düşündüm çekiliş tarihi 10 aralık olsun !
nasıl sizcede uygunsa bu şekilde yapalım en geç 26 aralıga kadarda herkes hediyesini göndermiş olsun ne dersiniz ?
bence de uygun bır zamandır. gecen senelerde bende katılmıştım ve cok heyecanlı bekleyişler olmustu. ama onemlı olan en gec 26 aralıkta herkesın elınde olsun. bana yılbaşından sonra gelmıştı mesela ayrıca hedıye kutusu ve paketı de bence ozenlı olsun. elımızen geldıgınce ozenelım. ben hala bana gelen hedıye kutusunu saklıyorum. takı kutusu yaptım. çok sagolsun arkdasım satenle kaplamış kutuyu
kızlar ben şöyle düşündüm çekiliş tarihi 10 aralık olsun !
nasıl sizcede uygunsa bu şekilde yapalım en geç 26 aralıga kadarda herkes hediyesini göndermiş olsun ne dersiniz ?