Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
KIZLAR KIRILCAK OLAN hedıyelerı nasıl yollucaksınız kutusuylamı yoksa kutusundan çıkarıp sıkı sıkı sarsak evdekı temız havlu veya mendıllerle sıkıştırmakmı ıyı kırılmaması yonunden:)))

KIZLAR KIRILCAK OLAN hedıyelerı nasıl yollucaksınız kutusuylamı yoksa kutusundan çıkarıp sıkı sıkı sarsak evdekı temız havlu veya mendıllerle sıkıştırmakmı ıyı kırılmaması yonunden:)))

İnce hışırtılı kağıtlar var canım, (hediye kutularının içine de serilen kağıtlardan, kırtasiyelerden bulabilirsin)
onunla 2 kez sarıp kutusuna koyarsan kırılmaz büyük ihtimal. Biz taşınırken bütün mutfak eşyalarını
o kağıtlarla sarmıştık:KK16: Herhangi bir kağıt da aynı görevi görür gerçi.

Son düzenleme:
bıtane kutu ayarladım eger kutularınıda koyarsam yanına sıgmaz daha buyuk bı kutu bulayım barı:))ben kırılmaması ıçın tek tek ıyıce sarcak pıt pıtlardan da koyarım bışı olmaz herhalde

ayyy cnm bak bende merak ettım bızlerede duyur olurmu allahım hakkında hayırlısını yazsın:)))

bende bugun carsıya gıttım geldım akşam komsumla kızı geldı kahveye azcık lak lak ettık yorulmuşum bugun nerdeyse uyuyup kalcam:))

yarında yemege arkadasımız gelıcek eşi hamıle ne ıstıyorsa yaptım dolaba koydum bol bol yesın kuzu

X