• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yıl kararlarınızzzz :))

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
diğer konuyu da ben açmıştım bunu da ben açıyım dedim hadi :roflol:
evet hanımlar 1 ocak itibariyle hangi aldığınız kararları uygulayacaksınız ne kararlar aldınız ??zemuszemus
ben mi ben çok şey bekliyorum ve çok şey yapmak istiyorum opuyorumnanaktan
ama aldığım kararların en önemlisi de artık değişmek istiyorum olmak istediğim gibi biri olmak...zemuszemus
hep fransızca öğrenmek istedim yeni yıl da bana bahane olsun istedim ve kursa yazılmaya karar verdim :dance:
umarım umut dolu mutlu güzel sağlıklı bir yıl olur hepimizee opuyorumnanaktan

Mutlu yıllar öncelikle, ben evden katılıyorum bu konuya :tomato:Çok saçma bir giriş oldu kabul..
Bu yıl zengin olmak istiyorum, onun için ilk adımı atıp, yılbaşı bileti aldım :lepi:

ßen 2010 haziranda nasip olursa doğum yapıcam
ve oğluşumu kucağıma alıcamm
bunun heyecanıyla biran önce yeni yıla qirmek istiorumm..
oğluşum qelince hayatımda çoooooook şey değişecekk opuyorumnanaktan
eşimlle tattığım aşkıı oğluşumla kocaman bir aleve çevirecem inşallah :asigim:

ılk once esımın ve kızımın yanımda ve mutlu olacagımız bır yıl dılıyorum ve de sıgarayı bırakmakla yıla baslamak ıstıyoruz esımle beraber ınsallah...

2010 yılı benim için çok hızlı bi yıl gibi görünüo çünkü nisanda nişanım eylüldede düğünüm olacak güsel ve mutlu bi yuva diliorum ve de güsel bi işimin olmasını istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin..a.s.

işte benim "Yeni yıl kararlarım" 1- Geride bıraktıklarım hakkında düşünmek, konuşmak yok.:delphin: 2- Herkesin tavsiyesinden, fikrinden etkilenmek yok. Olumsuzların dünyamda yeri yok. :kızgın:3-Ablam inşallah hamiş olursa hem doğumuna giricem hemde doğum fotoğrafçısı olma tecrübesini yaşamaya karar verdim inşallah,yani mucizeye tanık olmak var :emir_bebek: 4- Herkesi Kendim Gibi Görüp Hemen Güvenmek gibi Bi aptallık Yapmak Yok:olmaz:..5-Kendime daha çok inanmak ,daha çok şans vermek,Zaman tanımakyerimseniben 6-Aşık Olmakk opuyorumnanaktan:asigim: 7- Herkesi Arkadaşım sanıp hemen derdimi tasamı anlatıp onları kendim gibi görüp üzüntümü paylaşıp destek vermesini beklemek yok ( 2009'da gördüm tanıdım kimlerin dostum arkadaşım olup olmadığını ve insanları kendim gibi sanıp hemen güvenmek gibi bi aptallık yaptığımın farkına geçte olsa vardım çok şükür) :kahve:

İşte Yeni Yıl kararlarım Bunlar HADİ 2010 sENDEN uMUTLU VE BEKLENTİLİYİZZ:nazar::Saruboceq:

....Dünya klasiklerinin hepsini okuyacağım.

.....Sigaraya başlamayacağım.

.....Kpss'yi kazanacağım.

..... Yeni bir hayat kuracağım. (Umarım) :)

asla asla demiycemmmboshayallersmile

olumlamalarımı artırıp anı yaşıycamboshayallersmile

her ne kadar zor olsada biz bayanlar için dedikodu yapmıycemeyvahedigeldismile

gece sefalarına bi son vericemzemuszemus

amaçlarımdan vazgecmeyip ilerliycem Allahımın izniylebayanssulusmile

sevgilimi cok cok cok mutlu edicemaklinialirimsmile

cok iii evlat cok ii sevgili cok iii dost cok iii komsu cokkk iii arkadaş cokkk iii kardeş ve coookkk iiiiiiii İNSAN olucambayanssulusmile

ALLAH ıma her daim sükrediip onun yolunda ilerlemeye gayret edicemmm.....akannehir

işte benim "Yeni yıl kararlarım" 1- Geride bıraktıklarım hakkında düşünmek, konuşmak yok.:delphin: 2- Herkesin tavsiyesinden, fikrinden etkilenmek yok. Olumsuzların dünyamda yeri yok. :kızgın:3-Ablam inşallah hamiş olursa hem doğumuna giricem hemde doğum fotoğrafçısı olma tecrübesini yaşamaya karar verdim inşallah,yani mucizeye tanık olmak var :emir_bebek: 4- Herkesi Kendim Gibi Görüp Hemen Güvenmek gibi Bi aptallık Yapmak Yok:olmaz:..5-Kendime daha çok inanmak ,daha çok şans vermek,Zaman tanımakyerimseniben 6-Aşık Olmakk opuyorumnanaktan:asigim: 7- Herkesi Arkadaşım sanıp hemen derdimi tasamı anlatıp onları kendim gibi görüp üzüntümü paylaşıp destek vermesini beklemek yok ( 2009'da gördüm tanıdım kimlerin dostum arkadaşım olup olmadığını ve insanları kendim gibi sanıp hemen güvenmek gibi bi aptallık yaptığımın farkına geçte olsa vardım çok şükür) :kahve:

İşte Yeni Yıl kararlarım Bunlar HADİ 2010 sENDEN uMUTLU VE BEKLENTİLİYİZZ:nazar::Saruboceq:

Ayyy cnm benım yazıcaklarımı tercume etmışsın al bendende okadar.

Daha bışı yazmama hıç gerek yok.

yeni yıla girerken hiçbir zaman ne eski yılı iyi ya da kötü gecti diye değerlendirdim ne de yeni yıl için kendimce plenlar yaptım ...bunlara pek takılmam ben

yeni yıl kararlarım yerle bir oldu bile, başta artık kola içmiycem olmak üzerekaydirigubbakcemile3

her ay en az bir kitap bitireceğim
her akşam en az yarım saat kızımla oynayacağım
haftada bir temizlik yapmaya çalışacağım..-tatlicadiarzu-(çok basit bir karar ama yapamadığım için karar alayım dedim)

- kimse degil,once "ben" gelecegim,
- sakin,sade, mutlu yasayacagim,
- kimsenin beni uzmesine, ezmeye ve/veya degistirmeye calismasina izin vermeyecegim,
- kimseye haketmedigi degeri vermeyecegim,
- kimse icin gereksiz fedakarliklarda bulunmayacagim ...INSALLAH...

Back