Yeni,Yepyeniiii ,Herkez Yeni, Ben yeni diyorsanızz ....Buyrunnnn ..:))

Erenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.592
1.319
Kızlarrrr Merhabalarrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
K.K da yeni üyeyim ,sohbet etmek istiyorum. ama sohbetler almış başını gitmiş, herkez kaynaşmış diyorsanız ,buyrun, Buyrunnn
Bizde kaynaşalımmm...Tanışalım...KK.hakkında . Sohbet edelimmm ,Bölümleri tanıyalım...

heyyy...topik açıyosun ama başında diilsin...yine de hayırlı olsun arkadaşım...:uhm:

heyyy...topik açıyosun ama başında diilsin...yine de hayırlı olsun arkadaşım...:uhm:

Ayy nedesen haklısın arkadaşım :
Ama geldimişte
söylemesi ayıp pazara gitmem gerekti hava daha sıcak olmadan . Maa aile çümbür cemaat

Ama topik benim değil hepimizin olsun diye açtımmmmm

Hoşgeldin..Paylaşalım hep beraber ,.Güzel bir fikir olmuş aslında

Son düzenleme:
selamlar....yeni değilim ama tanışalım....:))zemuszemus

selamlar....yeni değilim ama tanışalım....:))zemuszemus

Olsun canımm ben yeniyim ya yeterli :kedi::kedi:
Canım ben 2 çocuk annesi, 6 yıllık evli, bir kamu kuruluşunda çalışann bir bayanımmm.
Kendimi yarışmada hissettim. Bir süredir de kocasının başlayan avcılık merakı yüzünden kendisini KK ya vurmuş bir kişiyimmm
Sizler kimsinizzzz kaydirigubbakcemile5 ..

Benim eşimde mersinli canım ondan sordum du.. ?? Hemşeri sayılırızzz kaydirigubbakcemile5

memnun oldum canım bi hemşeri buldum sizin bir ayağınızda mersin de o zaman siz nerde oturuyorsunuz peki özel değilse.............

memnun oldum canım bi hemşeri buldum sizin bir ayağınızda mersin de o zaman siz nerde oturuyorsunuz peki özel değilse.............

Canım hala Mersindeyim ama ilçesini söylemiyim... malum net ortamı...Gerçi herkez resimlerini bile paylaşıyor ama nebiliyim.. Ben hala facebokk a bile resim eklerken korkuyorum.... Teknoloji dünyasına alışamadım galiba a

anlıyorum canım seni ben korkumdan facebok a üye bile olamadım ben mersin in mut ilçesindenim belki bilirsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…