YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

canım merhaba pantolunun duruşunu görmem mümkünmü birde daha yakından çekebilme ihtimalin varmı acaba?kumaş mı?penyemi

Merhaba canim esarbin bugün inşallah kargolanacak istersen pantolonu da yollayim canim bu pantolonu annem çok lüks bir mazadan bana almisti sayili giydim hamile kaldim kilo aldim bi daha olma di kumasi öyle basit birşey değil çok gösterişli ve kaliteli üzerimde gormende mümkün değil sigmiyorum icine

canım simlimi peki kumaşı?

canım simlimi peki kumaşı?

Canim sanki pantolon 4 farkli kumaşla yapilmis gibi resme aldanma orada flash patliyor ürünler olduğundan farkli cikiyor uzaktan deri gibi yakindan kumaş gibi çok çok az içinde gümüş renk ip geçmiş yani çok farkli tam tesettüre uygun birşey çok gösterişli ama ben hic giyemedi

anladım canım sağolasın

Bayanlar tam takim mutfak perdesi için sok fiyat 25 TL oldu son indirimdir tam 11 parçadan oluşuyor çok severek kullandigim bir perde hepsi tam takim halde 25

tubacım sen kirli çıkısın ben gibi
az daha kurcala yaa, toptan koy da seçe seçe alsın millet...
birde takı vs yokmu sende???
çanta ayakkabı vs....

canım okadar cok kıyafetim varkı kullanmadıgım ama koymayacagım kıyafet çok satılmıyor gecensene belki 20 tane cantamı kullanmıyorum diye cöpe atmıştım keşke atmasaydım dedim burda satabildiğimi ögrenince ahhhh ahhhhh takıda öyle annem gelmişti ben alır alır kullanmam benim evde bir mıntıka temizliği yapmıstı takılarımı ne hep atmıştı ahhhha hhhh

tubacım sen kirli çıkısın ben gibi
az daha kurcala yaa, toptan koy da seçe seçe alsın millet...
birde takı vs yokmu sende???
çanta ayakkabı vs....

canım okadar cok kıyafetim varkı kullanmadıgım ama koymayacagım kıyafet çok satılmıyor gecensene belki 20 tane cantamı kullanmıyorum diye cöpe atmıştım keşke atmasaydım dedim burda satabildiğimi ögrenince ahhhh ahhhhh takıda öyle annem gelmişti ben alır alır kullanmam benim evde bir mıntıka temizliği yapmıstı takılarımı ne hep atmıştı ahhhha hhhh

aynen canım bende çok sonra keşfettim burayı...o kadar çok eşyam vardı ki, onlar var diye ne yenisini alabiliyorsun, ne de atmaya kıyabiliyorsun...
birine versen kimse istemiyor...
ev taşırken hep dağıttım sağa sola...şimdi çok pişman oldum...çok da güzel şeylerdi...
takılarımda öyle...eşe dosta hediye ettim gitti....gümüş hastasıydım ben....birsürü bilekliğim yüzüklerim vs vardı....gittiiiiii gittiiiiiiii

Ayyyy bende de var di bir ara gümüş hasta ligi babam seni gümüş üye verecem derdi simdi onlar noldu bilmiyorum gerçekten ama kiyafetlerim satilmiyo yaaaaaaaa bi gitselerdi offff

Ayyyy bende de var di bir ara gümüş hasta ligi babam seni gümüş üye verecem derdi simdi onlar noldu bilmiyorum gerçekten ama kiyafetlerim satilmiyo yaaaaaaaa bi gitselerdi offff

aynen canım, fazla satış yok bende de...
bizim çok sevdiğimiz eşyalar kıyafetler başkaları için bazen değer arzetmeyebiliyor, beğenilmeyebiliyor....
hatta şaşıyorum bazen, çok sevdiğim bir eşyayı çok ucuza yazıyorum ama hiç dönüp bakan olmuyor
neyse hayırlısı olsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…