• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim:)

Sirin mi şirin tuzlugum
2yne2yga.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben pembe olaninkinden aldım ki 😍😍😍
su6ahuhy.jpg

Minik kalpli kara tahtalarım var ki benim 😍😍
te4ehede.jpg

Benim minnak mandallarim 😍😍😍
byhu6a9y.jpg

Çok istiyordum ki 😍😍
y4y6aze4.jpg

Çok Şirin ki bunlar 😍😍
uzymuruj.jpg

Benim güzel mi güzel amerikan servislerim 😍😍
yqare4u7.jpg
2ygajypa.jpg

Son düzenleme:
Hepsi ne kadar şirin rengarenk bir eviniz olucak belli ki bayıldım iyi günlerde kullanın:1:

Çok teşekkür ederim canım :) herhalde annemin sade evinden sonra renklilere gidiyor elim

güle güle kullan :) kütahya porselen kahvaltı takımı ne kadar acaba ? :)

Canım ben alalı biraz oldu aldığım zaman her yerde 400 tl idi ben 350 tl ye aldım :) 250 tl gift kartim vardı o kullanilsin diye düşünürken bunu alıp çıktım mağazadan ;)

Hep aynı rengarenk içimiz açılsın diye sade takımlardan uzak duruyorum:1:

Dimi bencede yani en azından mutfak benim ve renklerimin egemenliği altında olacak 😍😍

Bu güzel amerikan servisini koymayı unutmuşum 😍😍
7a9edesu.jpg

canım keramika dan aldıklarını nereden alışveriş yaptın internet üzerinden mi yoksa gidip mağazadan falan mı aldın?

canım keramika dan aldıklarını nereden alışveriş yaptın internet üzerinden mi yoksa gidip mağazadan falan mı aldın?

Makrafoniden aldım canım açıkçası tereddutlerim vardı ama bir sarılı gelmiş ki bu kadar olur aç aç bitiremedim😊 tuzluk aldım ona uygun ama onu kendi sitesinden aldım 😊 açıkçası almasaydim içimde kalırdı birde ona uygun amerikan servisi yaptırdım elime gelince bide onunla resim koyarım
uda8a7ev.jpg

Son düzenleme:
Makrafoniden aldım canım açıkçası tereddutlerim vardı ama bir sarılı gelmiş ki bu kadar olur aç aç bitiremedim😊 tuzluk aldım ona uygun ama onu kendi sitesinden aldım 😊 açıkçası almasaydim içimde kalırdı birde ona uygun amerikan servisi yaptırdım elime gelince bide onunla resim koyarım
uda8a7ev.jpg

hee anladım canım bende kütahyada okudum orası seramik cenneti keramika mağazası vardı anneme hediye aldım ama kendime hiç alamadım getirmesi zor çünkü takımları.sonradan hoşuma gitmeye başladı ama alsam mı almasm mı karar veremedim.
internettende benim de tereddütlerim vardı da sen deyince biraz olsun içim rahatladı belki alırım bende :9::9:

hee anladım canım bende kütahyada okudum orası seramik cenneti keramika mağazası vardı anneme hediye aldım ama kendime hiç alamadım getirmesi zor çünkü takımları.sonradan hoşuma gitmeye başladı ama alsam mı almasm mı karar veremedim.
internettende benim de tereddütlerim vardı da sen deyince biraz olsun içim rahatladı belki alırım bende :9::9:

Aaa bende kutahya da okudum ve inanır misin bende kendime hiç bisi almadım bir ilk sayfada günlük yemek takimim var bir onu getirdim :) oda eşyalarımizi satinca hatıra olsun diye almıştık yoksa bir fincan bile almamisim :)

Back
X