Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi ne kadar şirin rengarenk bir eviniz olucak belli ki bayıldım iyi günlerde kullanın![]()
güle güle kullan :) kütahya porselen kahvaltı takımı ne kadar acaba ? :)teşekkür ederim canım :)
güle güle kullan :) kütahya porselen kahvaltı takımı ne kadar acaba ? :)
Çok teşekkür ederim canım :) herhalde annemin sade evinden sonra renklilere gidiyor elim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep aynı rengarenk içimiz açılsın diye sade takımlardan uzak duruyorum![]()
canım keramika dan aldıklarını nereden alışveriş yaptın internet üzerinden mi yoksa gidip mağazadan falan mı aldın?
Makrafoniden aldım canım açıkçası tereddutlerim vardı ama bir sarılı gelmiş ki bu kadar olur aç aç bitiremedim😊 tuzluk aldım ona uygun ama onu kendi sitesinden aldım 😊 açıkçası almasaydim içimde kalırdı birde ona uygun amerikan servisi yaptırdım elime gelince bide onunla resim koyarım![]()
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hee anladım canım bende kütahyada okudum orası seramik cenneti keramika mağazası vardı anneme hediye aldım ama kendime hiç alamadım getirmesi zor çünkü takımları.sonradan hoşuma gitmeye başladı ama alsam mı almasm mı karar veremedim.
internettende benim de tereddütlerim vardı da sen deyince biraz olsun içim rahatladı belki alırım bende![]()