Bunlarda benim çeyizlerim :))

Aldıklarını çok beğendim güzel ve farklı ürünler. Alışılmışın dışında şeyler hep ilgimi çekmiştir.Mutlulukla kullanacağın günler yakın inşallah :16:

Aldıklarını çok beğendim güzel ve farklı ürünler. Alışılmışın dışında şeyler hep ilgimi çekmiştir.Mutlulukla kullanacağın günler yakın inşallah :16:

Çok teşekkür ederim :) 2014 mayısında kullanmaya başlayacağım inşallah :) kullanıcağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum bende :)

Tatlım herşeyin çok kailteli ve çok güzel, çok beğendim gerçekten. Misafir yemek takımının fiyatını öğrenebilir miyim.?

Çok teşekkür ederim.Mikasa yemek takımımı 5.250 liraya aldım bernardodan aldığım yemek takımı 12 kişilik su bardakları dahil 2000 liraya geldi :)

Mikasa moor yemek takımına bayıldım cidden. Kimsede olmayan asil bir model, renkler soft. Harika... Ama fiyatı çok fazla, almak isterdim azıcık uygun fiyatlı olsaydı :)

Mikasa moor yemek takımına bayıldım cidden. Kimsede olmayan asil bir model, renkler soft. Harika... Ama fiyatı çok fazla, almak isterdim azıcık uygun fiyatlı olsaydı :)

Teşekkür ederim.Fiyat konusunda haklısınız bana da çok fazla geldi ama çok hoşuma gitti çeyiz hazırlığında da olunca dayanamadım :)

$caydanlik-karatahta-340x340.webp$fotoğraf.webp
peçete halkalarını Zaradan aldım ve karatahtam woodoco.com dan:)

Back
X