• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cupcake in cicileri:)

evet yorumlar maalesef öyle ama dekoratif olarak olsa bile mutfağımda bulunsun istedim:)

Bayanlar işte, englısh home bardak altlığını da çok beğendim, bende de o hastalık var, noelli vardı ben onu almıştım ama böyle çiçekli cupcake' li bişeyler bulursam alırım herhalde.:34:

Bir de netten doğal taş üzeri desenli aldım güzeller ama maalesef kabı yok, üstelik taş olduğundan da epey ağırlar.. :ssz:

Bayanlar işte, englısh home bardak altlığını da çok beğendim, bende de o hastalık var, noelli vardı ben onu almıştım ama böyle çiçekli cupcake' li bişeyler bulursam alırım herhalde.:34:

Bir de netten doğal taş üzeri desenli aldım güzeller ama maalesef kabı yok, üstelik taş olduğundan da epey ağırlar.. :ssz:

evet ya bazı şeyleri sırf süslü püslü diye alıyorum napıyım:) evet onları ben de çok seviyorum 12 tane almıştım cup cakelilerden

Canım ben de çoook beğendim çeyizini:16: Aklımda olan bir çok ürün var çeyizinde....İnşallah sağlık ve mutlulukla kullan:16:

hepsi çok cici, güle güle kullanın
çok teşekkür ederim...:)

çok hoş hepsi canım maşallah. güle güle kullan....
çok teşekkür ederim canım:)

Canım ben de çoook beğendim çeyizini:16: Aklımda olan bir çok ürün var çeyizinde....İnşallah sağlık ve mutlulukla kullan:16:
Amin canım inşallah sen de alırsın aklında olanları

bayıldım hepsine canımmm.. <3 güzel günlerde kullan hepsi çok cici ya :)

çok teşekkür ederim canım çok sevindim

hepsi çok güzel :nazar:
yemek takımına ayrıca bayıldım keske yemek takımı almamıs olsaydım dedim bir an :)
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.

hepsi çok güzel :nazar:
yemek takımına ayrıca bayıldım keske yemek takımı almamıs olsaydım dedim bir an :)
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.
çok teşekkür ederim ederim canım, eminim seninki de çok güzeldir :16::16:

Çok şekerlerrr :16:
yaa edacımmmm çok teşekkürler,:16:

Hepsi birbirinden güzel canımm güzel günlerde kullan inşallah :16:
amin çok teşekkürler canım :16:

Hayırlı ugurlu olsun Güzel günlerde kullanını Şu dondurma kaselerinizi nerden kaça aldınız
Bende almak istiyorum da:)

çeyizlerinin tamamına ba-yıl-dımmmmmm :) her parçası özenle, zevkle seçilmiş belli.. güzel günlerde kullan inşallah :)

Back
X