• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

:2: yeni üye oldum fakat konu aç butonu yok sayfamda.Sorun hangi sebebten kaynaklanıyor.Yardımcı olmanız rica olunur..

Yok yahu nerden konu açacagımı bir türlü bulamıyorum valla acacagım konuyu unuttum site kullanımı çok kötü :50:

Konu acma sekmesi nerde..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=95075&highlight=konu

Ben sürekli msj atıyom cevap alamıyorum bu site de yeniyimde ne yapmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar, bana arkadaşlık istegi gönderiliyor ama göremiyorum bana bildirim gelmiyor, ve ben birine göndermek istesem hiçkimsenin profilinde arkadas ekle diye bir yazı göremiyorum,
Msj sayımla mı alakalı diye dusundum 50'yi geçtim ama hâla aynı sorun...
bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen, hem bu sitenin admini yokmu ulaşıp sorun bildirebilecegimiz 😠

fotolari nasil gorecegim bende yeni uyeyim yardim lutfenn

fotolari nasil gorecegim bende yeni uyeyim yardim lutfenn

Resim görmen icin msj sayın 50 olması lazım diye biliyorum, gerçi ben bi umut 50 yaptım ama hâla göremiyorum oda ayrı bi konu :)

Resim görmen icin msj sayın 50 olması lazım diye biliyorum, gerçi ben bi umut 50 yaptım ama hâla göremiyorum oda ayrı bi konu :)

off 50 nedir yaa yaz yaz bitmiyo delimi bunlar :)) burnumu yaptirdim da burunlari gormek istiyorum delircem

off 50 nedir yaa yaz yaz bitmiyo delimi bunlar :)) burnumu yaptirdim da burunlari gormek istiyorum delircem

😂😂 evt biraz sıkıcı bir süreç ama malesef öyle, ilgili oldugun konuyla ilgili yaz arkadaşlarına, herkese ayrı ayrı sor ağrı sancı varmı ameliyat sonrası memnunmusunuz diye, çabuk biter 😉

😂😂 evt biraz sıkıcı bir süreç ama malesef öyle, ilgili oldugun konuyla ilgili yaz arkadaşlarına, herkese ayrı ayrı sor ağrı sancı varmı ameliyat sonrası memnunmusunuz diye, çabuk biter 😉

tamam oyle yapayim bari 😭😄

Ya yeni baslk nasl acliyo kimse cwp da vermyo

Selam aynı sorunu bende yaşıyorum site derinden bilgi vermiyo yeni olanlara her şey karışık :(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada yardım lütfen bilmiyorum arkadaşım varmı yokmuş die içerk hakkında bilgisi olanlar bizlere yardım ederseniz mutlu olrm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X