• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

merhabalar. bende yeniyim.
eklenti oluşturmak istiyorum. konuyu bulup okudum. eklentimi yaptım fakat nereye yapıştıracağımı bulamıyorum.
önceden kontrol paneline yapılıyormuş sonra değişmiş profile yönlendiriyor fakat yapıştırabileceğim alanı bulamadım.
yardımcı olur musunuz:26:

Ben de yeni iyeyim,ama nasıl konu açıp soru soracağımı beceremedim. Sorum var. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende yeni üyeyim buda ilk msjım olsun :1:

hoş geldin canım aramıza bundan emin olarak sölüyorum çok güzel vakit gecireceksin burda
öncelikle profiline girdin insanların nerde olduklarını hangi siteye baktıklarını görebilirsin
ayrıca ilerleyen zamanlardaki arkadaş olarak eklediğin insanları kendi profilinden kim nerde ne yapıyo diye görebilirsin hepside yazar zaten
konular farklılıklarına göre zaten forum sayfalarında tek tek ayrılmıstır
eger bir konuya abone olmak istersen daha kolay bulmak için yada konu actında
yukarı sayfada yer alan forum takip bölümünden de bulabilirsin
şimdiden hayırlı olsun üyeliğin :31:

hoş geldin canım aramıza bundan emin olarak sölüyorum çok güzel vakit gecireceksin burda
öncelikle profiline girdin insanların nerde olduklarını hangi siteye baktıklarını görebilirsin
ayrıca ilerleyen zamanlardaki arkadaş olarak eklediğin insanları kendi profilinden kim nerde ne yapıyo diye görebilirsin hepside yazar zaten
konular farklılıklarına göre zaten forum sayfalarında tek tek ayrılmıstır
eger bir konuya abone olmak istersen daha kolay bulmak için yada konu actında
yukarı sayfada yer alan forum takip bölümünden de bulabilirsin
şimdiden hayırlı olsun üyeliğin :31:

teşekkür ederim inanıyorum burada sizlerle güzel vakitler geçireceğime canım uzun zamandır takip ediyorum zaten çok eğlenceli bi o kadar da bi nebze olsun meraktan kurtaran bi site :1:

teşekkür ederim inanıyorum burada sizlerle güzel vakitler geçireceğime canım uzun zamandır takip ediyorum zaten çok eğlenceli bi o kadar da bi nebze olsun meraktan kurtaran bi site :1:

burası hem eglenceli hem öreticidir eeeeee bu kadar bayanın oldugu yerde accıkta entrika muhakak olacaktır :1::1:

Merhaba kızlarr :3:Yeni konu nasıl acılıyor acaba ? :44:

$Adsýzç.webp
Yeni başlığa bir tık lütfen:)

Bende hicbisey bilmiyorum yeniyim nasıl konu açilcak hicbir bilgim yok
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=615710
Tarifi burda
ben çizelge yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bulamıyorum :(

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=327717
Tarifi bumu:)
daha önce açtığım konu başlığını nasıl değiştirebilirim

Bölüm yetkilisine başvurursanız değişirler.

Back
X