Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tupum tikaliydi ve kist vardi hepsi gecti cokta iyi bi doktora gidiyorum son alti aydir hic bir sorun yok ama olmuyo yedi yildir ugrasiyorum yok olmuyo yarinda randevum var sanirim artik asilama yapalim dicek doktorum
Arkadaslar mj gelince nasil gorunuyor yardim ltf
Arkadaslar mj gelince nasil gorunuyor yardim ltf
Geçmiş olsun canım zor durumları atlatmışsın enazından,Hayırlısıyla oda olur merak etme umudunu kaybetme tabi kirilma noktalarim oluyo ama umutla bekliyoruz en buyuk destekcim esim o olmasa atlatamam boyle bi seyi yedi sene az deil allah daha fazla bekleyenlere sabir versin
Geçmiş olsun canım zor durumları atlatmışsın enazından,Hayırlısıyla oda olur merak etme umudunu kaybetme tabi kirilma noktalarim oluyo ama umutla bekliyoruz en buyuk destekcim esim o olmasa atlatamam boyle bi seyi yedi sene az deil allah daha fazla bekleyenlere sabir versin
Tabı oluyodur uzun bı zaman çünkü ama napıcaksın işte beklemekten çabalamaktan başka ne geliyoki insanın elindenyarın doktor ağıt bakalım ne dicek.
yeni üye değilim ama bayadır girmiyodu. site yenilenmiş ve ben nereden çıkış yapacağımı bulamadım bide bildirimler bölümü kalktımı?? onuda bulamadım ??
Sağ üstte çıkış butonu var ordan çıkış yapabilirsin.
Sitede bi kaç gündür bildirimlerde sıkıntı var hatta üstüne yeni değişiklikler yapıldı dün
Bizde çözmeye çalışıyoruz bakalım :)
benim sağ üstte arama butonu var çıkış butonu yok !!
site beni kendi kendine attı dışarı tekrar giriş yapıp baktım ama çıkış yok![]()
Resimde işaretlediğim yerde değilmi çıkış![]()