• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

Siteyi takip ediyordum fakat aktif olarak kullanmaya yeni başladım. 25 mesaj sınırı biraz sıkıntılı bir olay, bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ya da kullanabileceğimiz deneme sayfası gibi bir yer?

Siteyi takip ediyordum fakat aktif olarak kullanmaya yeni başladım. 25 mesaj sınırı biraz sıkıntılı bir olay, bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ya da kullanabileceğimiz deneme sayfası gibi bir yer?
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=53
Burası ama 25 mesaj sınırını aşmışsınız zaten:)

Nasıl forum acabilirim yardımmmmmm lütfen:(

Konu açacağınız bölümde sol üstte Yeni konu butonuna basarsanız konu açabilirsiniz.
$Adsýz.webp

Son düzenleme:
"Engelli listene ekle" ne işe yarıyor? Yani birini engellediğimde forumda onunla ilişkim tamamen kesiliyor mu? Karşılıklı olarak yazdığımız mesajları göremez, mesaj yazamaz duruma mı geliyoruz:44::44:

Merhaba aynı anda birkaç adet çizege eklememiz mümkün değilmi ben mevcut çizelgemin kodunun yanına yapmak istediğim diğer çizelgemin kodunu kopyalayıp yapıştrıyorum ancak uygun formatta değildir diyo ne yapmalıyım

yok hala okuyamıyorum bildirimleriniz diyo üstüne gelince size gelen özel mesaj1 diyo ama girince özel mesaj kutusu 0 gösteriyor

:2: yeni üye oldum fakat konu aç butonu yok sayfamda.Sorun hangi sebebten kaynaklanıyor.Yardımcı olmanız rica olunur..

merhaba arkadaslar avatar resmimin ordaki kuşlar neyi temsil ediyor bazı arkadaslarda 2.3 tane varken bende niye 1 tane var.

Back
X