Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm bende çözmeye çalışıyorum çok net değil gibi herşey şuan :18:
Bende bi turlu cozemedim ozel mesaj nasil yaziliyo biliyormusunuz??((
yeni konu nasıl açılıyor her tarafa baktım yeni konu açamıyorum yardım lütfennnnn
İlgili bölüme konu açarsanız paylaşırlar sanırımMerhaba arkadaşlar forumda prof.dr. fazıl apaydin a burun ameliyatı olan hiç kimse yok mu? Ilgili baslikları okudum fakat fazil beyle ilgili açılan basliklarin altinda baska doktorlar hakkinda yorum yapilmis fazil bey hakkinda pek bir sey bulamadım. Bu yuzen yeni konu acmak istedim. Referanslari iyi gibi ama bi kac hastasini bulup konusabilsem icim rahatlayacak
Arkadaş olarak eklediğimiz kişilere mesaj atabiliyor muyuz ? :)
mrb bende yeni konu açma butonu hiç biryerde çıkmıyor ne yapabilirim?MErhaba.
1.profil değil Avatar fotosu eklemelisiniz. Profil Resmi Kullanma seçeneği işaretliyse kaldırınız.
2.Arkadaş olduğunuz kişinin paylaşımları sizin sayfanızda da çıkar. Bu şekilde arkadaşlarınızın neler paylaştığını rahatlıkla görebilirsiniz. eğer arakadaşınız fotoğraflarını vs. sadece arkadaşlarına açmışsa siz görebilirsiniz . Arkadaşı olmayanlar göremez. Vs.
3.Aynı, forum kurallarına uyulmayan veya alakasız konular olmadığı sürece bir sınırlama yok .
4.Mümkün olduğunca doğru yere açmaya çalışınız. Yine de yanlış açarsanız moderatörler gerekli bölüme taşıma yapacaklardır.
bende öyle yeni kayıldım konuyu nerden acıcamselam canım bende yenı uye oldum aynı sıkıntı bendede var nasıl yapıcaz yardım ederlerse sevınırım