• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

Bende bi turlu cozemedim ozel mesaj nasil yaziliyo biliyormusunuz??:(((

$Adsýzu.webp $Adsýzg.webp $Adsýz.webp
Resimdeki işaretli yerlere birer tık:).Özel mesajı gönderebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar forumda prof.dr. fazıl apaydin a burun ameliyatı olan hiç kimse yok mu? Ilgili baslikları okudum fakat fazil beyle ilgili açılan basliklarin altinda baska doktorlar hakkinda yorum yapilmis fazil bey hakkinda pek bir sey bulamadım. Bu yuzen yeni konu acmak istedim. Referanslari iyi gibi ama bi kac hastasini bulup konusabilsem icim rahatlayacak

Merhaba arkadaşlar forumda prof.dr. fazıl apaydin a burun ameliyatı olan hiç kimse yok mu? Ilgili baslikları okudum fakat fazil beyle ilgili açılan basliklarin altinda baska doktorlar hakkinda yorum yapilmis fazil bey hakkinda pek bir sey bulamadım. Bu yuzen yeni konu acmak istedim. Referanslari iyi gibi ama bi kac hastasini bulup konusabilsem icim rahatlayacak
İlgili bölüme konu açarsanız paylaşırlar sanırım
Arkadaş olarak eklediğimiz kişilere mesaj atabiliyor muyuz ? :)

Tabiki:)

Merhaba arkadaşlar ben de yeniyim foruma yazdıklarımı nasıl geri silebilirim ya da düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler...

MErhaba.
1.profil değil Avatar fotosu eklemelisiniz. Profil Resmi Kullanma seçeneği işaretliyse kaldırınız.
2.Arkadaş olduğunuz kişinin paylaşımları sizin sayfanızda da çıkar. Bu şekilde arkadaşlarınızın neler paylaştığını rahatlıkla görebilirsiniz. eğer arakadaşınız fotoğraflarını vs. sadece arkadaşlarına açmışsa siz görebilirsiniz . Arkadaşı olmayanlar göremez. Vs.
3.Aynı, forum kurallarına uyulmayan veya alakasız konular olmadığı sürece bir sınırlama yok .
4.Mümkün olduğunca doğru yere açmaya çalışınız. Yine de yanlış açarsanız moderatörler gerekli bölüme taşıma yapacaklardır.
mrb bende yeni konu açma butonu hiç biryerde çıkmıyor ne yapabilirim?

Back
X