Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Eki Görüntüle 610474 alın yahu lokum ellerimle yaptım yein afiyet olsun ayıp ettns

ufffff süper birşey buuu yaaa hep isterim amaaaa:KK39:

tabisi her zaman istersniz $DSC_0356.jpg pizzadanda alın ellerimle yaptım heee :KK39:

vay arkedeş ne çok ankaralı var beyaa :KK53: benim eclipsemde ankaralııı :KK66:
yok kızçem ben 20 yaşındayım bekarım 1 senedir devam eden bir ilişkim var senin evliliğin ne zaman gidiyor kübracım sen kaç yaşındasın :44:

oyy ablamsınn 19 umda bi kuzucuğum. 7 ay oldu evleneli. seni de allah kavuştursun

Vışşşşş :KK53: :KK53: sen erken evlenmişin o zaman kızçem beyaaa ben evde mi kaldm nördünn :KK59: eclipse balım duyuyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK24:

Bide sayısal olsak ne yapcaktık acaba :KK1:
Ne yapıyım canım ya bırakmak zorunda kaldım çok zor günler yaşadım ama 4 ay oldu Allah'a şükür uzaklık bakımından bi sorunumuz yok...

valla o zaman nane yi yirdik işte :KK53:
oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman :nazar:: değmesinn :KK16:

uykum geldi vallahi yahuuuuuu
ne uykusu kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalk :KK57: millet 19 yaşında evleniyor biz de uyuyoruz yegenn :KK14:

Vışşşşş :KK53: :KK53: sen erken evlenmişin o zaman kızçem beyaaa ben evde mi kaldm nördünn :KK59: eclipse balım duyuyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK24:

valla o zaman nane yi yirdik işte :KK53:
oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman :nazar:: değmesinn :KK16:

ne uykusu kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalk :KK57: millet 19 yaşında evleniyor biz de uyuyoruz yegenn :KK14:

evleneydk iyidi.artık geçti bizden

valla o zaman nane yi yirdik işte :53: oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman :nazar:: değmesinn :16: [/QUOTE .!.:
2 buçuk senedir beraberiz canım daha önümüzde uzun yıllar var gibi ailelerimiz biliyor tanışıyoruz söz yüzüğü taktık ailesiyle beraber ama bakalım hayırlısı tabiki :)

evleneydk iyidi.artık geçti bizden

bak yegennn senin yüzünden kendimi yaşlı hissetim biran niden yapıyon bunu bana sen :KK31: :KK14:
2 buçuk senedir beraberiz canım daha önümüzde uzun yıllar var gibi ailelerimiz biliyor tanışıyoruz söz yüzüğü taktık ailesiyle beraber ama bakalım hayırlısı tabiki :)

oy kızçem ya ne kadar güzell :KK16: maşşallah maşşallah :nazar::
bana da rahat batmasa bizde bir yerlere varacağız da rahat batıyor iştee bana :KK59:

öyle özledim ki anlatmam inanın evlendim geldim istanbula ama hala alışamadım neyazıkkiii gözüm hala ankarayı arıyor uffff gelsem hemencecikkk:KK34:

Son düzenleme:
X