- 16 Ocak 2013
- 129
- 1
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.921
bi ankaralı daha mı cıktı yani
vayy angaralı mısın eclipse? tanışalım ben kübra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ankaralı daha mı cıktı yani
vayy angaralı mısın eclipse? tanışalım ben kübra.
aman ne biliim kızçem işte of yine morelim bozuldu benim
ya sen moralini bozma lütfen ben seni böyle görmek istemem hep tebessüm et lütfennnn
ya sen moralini bozma lütfen ben seni böyle görmek istemem hep tebessüm et lütfennnn
su beynimde içimde yaşadığım düşüncelerim var ken çok zor oluyor bazen be yegennn çok zorr :105:
ya ne olduuuu :18:
aman ne biliim kızçem işte of yine morelim bozuldu benim
oyy kıyamam ne ağlıyon kız sen ağlamaaaaaaaaa dayanamaaaaaaaam ağlamaaaaaa neyse susuyum benn. baaak evlenemedim diye ağlıyosan bişey olmuyo altı üstü birlikte uyuyon uyanıyon, o ne yerse onu yiyon, her gülüşüne şahit oluyon , kollarının arasında uyurken sanki mutluluktan uykun gelmiyo gibi oluyon, sabaha onunla uyanıyon..... yani üzülmeye değmez kızzz:)))))
babammm kısss bi angara havası çal bakalım sevgican sende geç karşıma hadi
oyy kıyamam ne ağlıyon kız sen ağlamaaaaaaaaa dayanamaaaaaaaam ağlamaaaaaa neyse susuyum benn. baaak evlenemedim diye ağlıyosan bişey olmuyo altı üstü birlikte uyuyon uyanıyon, o ne yerse onu yiyon, her gülüşüne şahit oluyon , kollarının arasında uyurken sanki mutluluktan uykun gelmiyo gibi oluyon, sabaha onunla uyanıyon..... yani üzülmeye değmez kızzz:)))))
b
bu nasıll teselli yahu
babammm kısss bi angara havası çal bakalım sevgican sende geç karşıma hadi
yok kızçem evlenemedim diye niye ağlıyım yegen :))
ben su halime aglıyorum valla zaten daha evlilik uzak bana tam 20 yaşındada değilim daha ben kendim çocucugummmmmmmmm
neyi kaçrdm ki ben yine
hemmmeenn :) kıslar dura dura hiç olur olan dura dura goç olurr angarada...... vıııışşşşşşş bu ortama uymadı kızlar şimdi beni taşlıycak:999999
b
bu nasıll teselli yahu
yangına körükle gidiyorlar yegennn
uydu uydu valla devam devammmmmmmmmmmmmmmmmm
yangına körükle gidiyorlar yegennn
haydeee naptımmda noldu ki noldu noldu
ben bişi dimedimm o didiii
uydu uydu valla devam devammmmmmmmmmmmmmmmmm
haydeee naptımmda noldu ki noldu noldu
yahu düşünme böyle seyler napıosn sen
iyi olcz ama bak bnde iyiyimmm oldugu kdr herşeyyy
Kesinlikle kendiniz hazır hissetmeden evlilik düşünmeyin yaşınız kaç olursa olsun,evlenme zamanınız biyolojik yaşınızdan çok evlilikten ne istediğinize bağlı,aşk, seks, çocuk, kariyer, güven...
Merhaba kızlar.. bende yeni üyeyimmm.. yardım istediğim bir konu var.. konu açmak istiyorum ama nasıl ve nereden açıcam bulamadım bir türlü yardımcı olabilecek birileri varmıdır acabaa =)