Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

dogru diyorsun kızçem ben zaten su anda evliliği düşünmüyorum ki napacağımı düşünüyorum bir mesleğim yok okumuyorumm ot gibiyimm :18:

hayatta hiçbir zaman herşey tamolmaz, hep eksiklikleri görür insan... Çünkü "tam" olan,
kaybedilmeden hissedilmez, eksiklik ise asla bir boşluğu dolduramayacağı için her zaman hissedilir... Ömür böyle geçer...
Eksik gördüklerimizi tamamlamaya çalışırken, tam olanların tadını çıkaramadan hemde..en iyisi elimizdekilerin kıymetini bilip mutlu olmak...

heçççççççççççççççççççççççççççççç :KK66:
ben bir kara biberim yuvarlanır giderim çok konuşma kaynana kızını alır giderimmmm :KK66: :KK8:
saçmalıyorummm :KK53:
düşüncelerim sussun diye :KK1:

hi hi :KK70: :KK70: kızçem senin niye bebiğin yok :26:

gerçek bebiş mi daha 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım 1,5 aylıkken daha yeni oluşmuşken düştü. ühü ühü acım büyük ama yıkılmadım ayaktayım ikinciye hazırlanıyommm:99. hohoyyt

bnm canımda patlamş mısır istioo

gel gel ben sana pat pat patlatırım kızçem beyaaaaaaaaaa istediğin mısır olsun senin :KK39: :82:

hayatta hiçbir zaman herşey tamolmaz, hep eksiklikleri görür insan... Çünkü "tam" olan,
kaybedilmeden hissedilmez, eksiklik ise asla bir boşluğu dolduramayacağı için her zaman hissedilir... Ömür böyle geçer...
Eksik gördüklerimizi tamamlamaya çalışırken, tam olanların tadını çıkaramadan hemde..en iyisi elimizdekilerin kıymetini bilip mutlu olmak...[/FONT]

o kadar güzel konuştun ki kızçem valla helal olsunnn helal olsun diyorum çok güzel ifade ettin gerçektende öyle insan oğlu böyle işte böyle ..

heçççççççççççççççççççççççççççççç :KK66:
ben bir kara biberim yuvarlanır giderim çok konuşma kaynana kızını alır giderimmmm :KK66: :KK8:
saçmalıyorummm :KK53:
düşüncelerim sussun diye :KK1:

gerçek bebiş mi daha 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım 1,5 aylıkken daha yeni oluşmuşken düştü. ühü ühü acım büyük ama yıkılmadım ayaktayım ikinciye hazırlanıyommm:99. hohoyyt

oy kızçemm çok üzüldüm ya herşeyin hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda yine hamile kalırsınn .. ama herşeye ragmen gülüyorsun bu çok güzel bir şey.

tecrübeli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var güzel bir yer buldum sanırım yenı konu acmak istemiyorum yeni yotemım bakalım cevap alabılecekmıyım:))erkek arkadaşıma kazak gömlek vs almak istiyorum süvarıden ayırttım ama sımdı sikayetlerı okudum cogu kısı memnun degıl hangı magazanın urunlerınden memnunsunuz cotondan alısverıs yapan varmı bıde:))sohbetınızın arasında br kac onerıde bana bulunun :))

tecrübeli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var güzel bir yer buldum sanırım yenı konu acmak istemiyorum yeni yotemım bakalım cevap alabılecekmıyım:))erkek arkadaşıma kazak gömlek vs almak istiyorum süvarıden ayırttım ama sımdı sikayetlerı okudum cogu kısı memnun degıl hangı magazanın urunlerınden memnunsunuz cotondan alısverıs yapan varmı bıde:))sohbetınızın arasında br kac onerıde bana bulunun :))

valla kızçem ben bu konulardan hiç anlamam :26:

Herkesler kayboldu gene:KK19:
burdayım kızçemm hani sen benim yazdığıma cevap vermemişsin ki :KK31:
teşekkür ederim Sevgi_MeLegii.. Hallettim konu açma olayını açtım konumu.. =) eh bakarsınız artık =)

rica edermm :))

X