- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.881
konşmadım sanırım hiç
Canımm yaw bize birşeyler ısmarlasan öyle dondurma ile kandırmasak yani şöyle kekler falan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konşmadım sanırım hiç
hahahaaaa bende ilk girdiğim de öyleydim alışırsın kızçem az kurcala her şey çıkıyor ortaya
birda kaybolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende o durumdan korktuğum için annemle Antalyaya taşındık zaten canım çünkü Konyada okumak istemiyordum zor bi durum.
Şimdilik güzel biraz daha arttırmam lazım sen ne istiyorsun ?
tammmamm söz bidaaa kaybolmam daaa biz yorumlarımızı nası takip etcez?
anladım kızçem ben bu sene aöf değilde uzaktan eğitim tıbbi tek. okuyacağım o da en son 360 puanla kapatmış alırım diye düşünüyorum bilmiyorum
onun haricinde işte katipliğe gireceğim o olursa adalet okuyacağım direk yani bir daha anlıcan ünv. hayatım olmayacak
sen çalışabiliyormusun konulara :26:
hem niden konyada okumak istemedin ki :44:
Canımm yaw bize birşeyler ısmarlasan öyle dondurma ile kandırmasak yani şöyle kekler falan....
Yapıyormusun canım o aralar puan ? Yapıyorsan girersin kesin.
Üniversiteye hayatı çok başka yani herkesin yaşaması lazım bence o yüzden gitmek istiyorum bende.
Çalışıyorumda benim biraz matematik sorunlu onun üstünde yoğunlaşıyorum daha fazla geçen senede o yüzden kaybettim zaten.
Konyayı sevmiyorum ya insanlarını sevmiyorum rahatsızlık veriyor yani bana her şeyi...
hehe tabi kızçem niye söylemeyelimm :)) gel gel burda dışarıda bırakmam ben seni
ben özlem konyada yaşıyorum ya sennn :44:
ben de kübra angaralıyım hemşehri sayılırız.:) konya da da bulunmuştum daha önce kaç yaşındasın evli misin çoluk çoçuk var mı? ben yeni evli sayılırım çocuk meselem muamma:)
valla kızçem en son 325 yaptım ama bilmiyorum birde bu sene hiç çalışmadım gecen senek bilgilerim le son zamanlar çalışacağım biraz artık olursa olur zaten olmassa napacagım inan bilimiyorum :18:
benim de mat. da sorun var ya tarihim türkçem herşey mükemelle o maffediyor beni anlamıyorum bir türlü.
ay kızçen niye öyle diyon ayıp oluyor bak
konyanın insanı sevecendir cana yakındır ılıktır ama niden öyle dedin
ben de kübra angaralıyım hemşehri sayılırız.:) konya da da bulunmuştum daha önce kaç yaşındasın evli misin çoluk çoçuk var mı? ben yeni evli sayılırım çocuk meselem muamma:)
onun niye kayboldunu tahmin edebiliyorum bennCanım kayboldu o da sitede galiba kaybolan kaybolana bugün
Eki Görüntüle 610474 alın yahu lokum ellerimle yaptım yein afiyet olsun ayıp ettns
çok özel söyleyemem :18:
Eki Görüntüle 610474 alın yahu lokum ellerimle yaptım yein afiyet olsun ayıp ettns
çok özel söyleyemem :18:
Biraz daha sıkı çalış o zaman önemli olan sadece doğru sayısını arttırmak zaten.
Aynen matematik berbat ee oda olmasa olmuyor eşit ağırlıyım çünkü.
Genelleme yapmıyorum aslında ama çoğunluğu öyle canım sevemedim ben yıllardır bir türlü bana göre değil açıkcası. Tek sevme sebebim sevdiceğim orda kaldı :)
ovvv bizim arkadaşlarda bayaaa marifetliymiş haaa:) eclipse bizi de unutma:) yım yımyımyım yım
vay arkedeş ne çok ankaralı var beyaa benim eclipsemde ankaralııı
yok kızçem ben 20 yaşındayım bekarım 1 senedir devam eden bir ilişkim var senin evliliğin ne zaman gidiyor kübracım sen kaç yaşındasın :44:
oyy ablamsınn 19 umda bi kuzucuğum. 7 ay oldu evleneli. seni de allah kavuştursun
bende eşit agırlığım kızçem ya olmaz olaydım valla
aneeee senin sevdiceğin de mi vardı kız niye bıraktın onu ordaaaa :26:
ufffff süper birşey buuu yaaa hep isterim amaaaa