Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

herkess gelebilr yahuu eski yeni sacı uzun sacı kısa :KK1:

herkesse yer var heele bugunn herkese benden dondurma kızçem çilekli sevio die herkese çilekli :131::131::131::131::131::131::131::131::131::124::123::129:

oy kızçemmm benim ya seni dondurma gibi yirim bak yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK17: :118: pekmezimi tanyon mu sen hı :44:

Geri değilde canım zaten Konyada yaşamak istemiyorduk bu senede ben okulu bitirince bahanesi oldu buraya geldik.
Gircekmisin sende sınava ?

hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık :KK59:
sen hangi bölüm istiyorsun :26:

hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık :KK59:

Niye gitmedin canım kötü olmuş ya.
Bende psikolojik danışmanlık istiyorum o yüzden bu seneye kaldım ama bu senede olmazsa bankacılık yazıcam :)

oy kızçemmm benim ya seni dondurma gibi yirim bak yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK17: :118: pekmezimi tanyon mu sen hı :44:

konşmadım sanırım hiç :KK50:

Niye gitmedin canım kötü olmuş ya.
Bende psikolojik danışmanlık istiyorum o yüzden bu seneye kaldım ama bu senede olmazsa bankacılık yazıcam :)

kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm :KK50:

konşmadım sanırım hiç :KK50:
hı tamam kızçem ben topikten tanıyorsun sandım dıda :KK14:

ee kızçem sen geldin yazdın sonra yok oldun ama o kadar seslendim sana burdan ben :KK20: :KK31: :KK57:

yaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm

yaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm

Kısssss hiç güleciğim yoktu inann çok hoşsunn yaaa :KK1::KK1::KK1:

hahahaaaa :KK1: :KK1: bende ilk girdiğim de öyleydim alışırsın kızçem az kurcala her şey çıkıyor ortaya :KK66:
birda kaybolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK31:

Kısssss hiç güleciğim yoktu inann çok hoşsunn yaaa :KK1::KK1::KK1:

yaaaa kızmayın bana işte:) ben burayı hatırlıyodum ararkende başka sayfalardan yazışa yazışa buldum sizi kaçırmam bidaaaaa da:) zaten öteki gruplar hep kendi aralarında konuşuyo ben hep dışarda kalıyom:KK43: ee tanışalım bari de ismimizi verebiliyo muyuz acep?

yaaaa kızmayın bana işte:) ben burayı hatırlıyodum ararkende başka sayfalardan yazışa yazışa buldum sizi kaçırmam bidaaaaa da:) zaten öteki gruplar hep kendi aralarında konuşuyo ben hep dışarda kalıyom:KK43: ee tanışalım bari de ismimizi verebiliyo muyuz acep?

Kızmayız canım niye kızalım sevginin topiği herkesciklere açıktır.....

Sevgi_Melegii canım korkutma beni yaww:18:

hehe :KK1: tabi kızçem niye söylemeyelimm :)) gel gel burda dışarıda bırakmam ben seni :KK16:
ben özlem konyada yaşıyorum ya sennn :44:

kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm :KK50:

Bende o durumdan korktuğum için annemle Antalyaya taşındık zaten canım çünkü Konyada okumak istemiyordum zor bi durum.
Şimdilik güzel biraz daha arttırmam lazım sen ne istiyorsun ?

X