Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

selam kızlar, çok mantıklı olmuş bu topik arkadaşım fikrine saglık :)

ben bayadır üyeyim de bir iki gündür saç uzatma derdim yüzünden giriyorum forumlara,, ama kopamaz oldum :)

sen günaydın yazıp cıkmışın kızçem sonra ben geldimm kızçeler geldii oo burayı kaynattık çabuk 4 5 sayfa öncesine bak tek tek çabuk :KK57:

ben bayadır üyeyim de bir iki gündür saç uzatma derdim yüzünden giriyorum forumlara,, ama kopamaz oldum :)

a.selam tatlımmm hoşgeldinnnnnnn :KK16:
sağlık olsun vallla :KK53:
kopamazsın tabi kızçem gerçekten çok güzel bir forummmm :))
ee nasılsın bakemmm :KK12:

Merhabalar bende gelebilirmiyim ?

Bende geldim öyle ugruyorum arada kızlar işte:KK37:

herkess gelebilr yahuu eski yeni sacı uzun sacı kısa :KK1:

herkesse yer var heele bugunn herkese benden dondurma kızçem çilekli sevio die herkese çilekli :131::131::131::131::131::131::131::131::131::124::123::129:

a.selam tatlımmm hoşgeldinnnnnnn :KK16:
sağlık olsun vallla :KK53:
kopamazsın tabi kızçem gerçekten çok güzel bir forummmm :))
ee nasılsın bakemmm :KK12:[/QUOTE]

ne ossun be yaaa hayat işte çalış dur kalan zamanda da saç uzatmaya çalış :)) bi halt ettim kestirdim saçları benim kel kafalıya kızdığım bi zaman :) şimdi uzatmaya çalışıyorum :)

siz ne yapıonuz bakem :)

Teşekürler kızlar ya işte bazen konu alıp başını gidiyor yetişemiyorum yazılara yaşlılık işte:KK9:

tanışalım kızçemmm :))
ben özlemmm 20 yaşındayım konyalıyımm okumuyorum çalışmıyorum ev kızıyımm :KK53: :KK1:
sen naparsın ne edersin anlat bakem bir bize :))

Konyalı mı ? Aaa ne güzel :KK1:
Bende Tuğçe 19a giricem uzun yıllar Konyada yaşadım 4 aydırda Antalyadayım.
Üniversiteye hazırlanıyorum geçen sene istediğim bölüme giremediğim için bu sene tekrar denemek istedim.
Bu şekilde :)

Son düzenleme:
Teşekürler kızlar ya işte bazen konu alıp başını gidiyor yetişemiyorum yazılara yaşlılık işte:KK9:

gel anacım gel ben seni yetiştirirm ayıp ediyonnn :82:

ne ossun be yaaa hayat işte çalış dur kalan zamanda da saç uzatmaya çalış :)) bi halt ettim kestirdim saçları benim kel kafalıya kızdığım bi zaman :) şimdi uzatmaya çalışıyorum :)

siz ne yapıonuz bakem :)[/QUOTE]

çok mu kısa kızçem saçların :26: valla ben paso evdeyimmmm öyle iştee yegennn :KK53:

şşşttt yaş konuşmak yokkk :)))
VIşş o niyeymişşş :KK53:

Konyalı mı ? Aaa ne güzel :KK1:
Bende Tuğçe 19a giricem uzun yıllar Konyada yaşadım 4 aydırda Antalyadayım.
Üniversiteye hazırlanıyorum geçen sene istediğim bölüme giremediğim için bu sene tekrar denemek istedim.
Bu şekilde :)

aa öyle mi kızçemm e geri niye gittiniz antalyaya :26:
memnun oldum kızçem bende göya sınava hazırlanıyorum işte sözde yani :KK1: :KK9: :KK24:

X