- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.861
herkess gelebilr yahuu eski yeni sacı uzun sacı kısa
herkesse yer var heele bugunn herkese benden dondurma kızçem çilekli sevio die herkese çilekli :131::131::131::131::131::131::131::131::131::124::123::129:
Geri değilde canım zaten Konyada yaşamak istemiyorduk bu senede ben okulu bitirince bahanesi oldu buraya geldik.
Gircekmisin sende sınava ?
yaaa sizde çoktan kaynaşmışınızz bende arkidişler buldum diye sevindiydim puufffffff
hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık
sen hangi bölüm istiyorsun :26:
yaaa sizde çoktan kaynaşmışınızz bende arkidişler buldum diye sevindiydim puufffffff
oy kızçemmm benim ya seni dondurma gibi yirim bak yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118: pekmezimi tanyon mu sen hı :44:
hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık
sen hangi bölüm istiyorsun :26:
Niye gitmedin canım kötü olmuş ya.
Bende psikolojik danışmanlık istiyorum o yüzden bu seneye kaldım ama bu senede olmazsa bankacılık yazıcam :)
hı tamam kızçem ben topikten tanıyorsun sandım dıdakonşmadım sanırım hiç
Gel canım gel senle de kaynaşırız hoşgeldin sefa getirdin....
kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm
hı tamam kızçem ben topikten tanıyorsun sandım dıda
ee kızçem sen geldin yazdın sonra yok oldun ama o kadar seslendim sana burdan ben
yokk kuşumm tanımaayoorum
yaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm
hahahaaaayaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm
bak sen yine kaldın öyle kızçemm yaa
evet ya sayfayı yenilemeyi unutuyorum öyle kalıyorum başka birşeye bakarken:18:
Kısssss hiç güleciğim yoktu inann çok hoşsunn yaaa
yaaaa kızmayın bana işte:) ben burayı hatırlıyodum ararkende başka sayfalardan yazışa yazışa buldum sizi kaçırmam bidaaaaa da:) zaten öteki gruplar hep kendi aralarında konuşuyo ben hep dışarda kalıyomee tanışalım bari de ismimizi verebiliyo muyuz acep?
al sana al
yaaaa kızmayın bana işte:) ben burayı hatırlıyodum ararkende başka sayfalardan yazışa yazışa buldum sizi kaçırmam bidaaaaa da:) zaten öteki gruplar hep kendi aralarında konuşuyo ben hep dışarda kalıyomee tanışalım bari de ismimizi verebiliyo muyuz acep?
kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm
Kızmayız canım niye kızalım sevginin topiği herkesciklere açıktır.....
Sevgi_Melegii canım korkutma beni yaww:18: