Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

herkess gelebilr yahuu eski yeni sacı uzun sacı kısa

herkesse yer var heele bugunn herkese benden dondurma kızçem çilekli sevio die herkese çilekli :131::131::131::131::131::131::131::131::131::124::123::129:

oy kızçemmm benim ya seni dondurma gibi yirim bak yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: pekmezimi tanyon mu sen hı :44:

Geri değilde canım zaten Konyada yaşamak istemiyorduk bu senede ben okulu bitirince bahanesi oldu buraya geldik.
Gircekmisin sende sınava ?

hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık
sen hangi bölüm istiyorsun :26:

hı anladım kızçem. evet tuğçecim gireceğim bu sene kazandım da gitmedim gerci puanım kesilecek ama napalım artık
sen hangi bölüm istiyorsun :26:

Niye gitmedin canım kötü olmuş ya.
Bende psikolojik danışmanlık istiyorum o yüzden bu seneye kaldım ama bu senede olmazsa bankacılık yazıcam :)

konşmadım sanırım hiç

Niye gitmedin canım kötü olmuş ya.
Bende psikolojik danışmanlık istiyorum o yüzden bu seneye kaldım ama bu senede olmazsa bankacılık yazıcam :)

kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm

konşmadım sanırım hiç
hı tamam kızçem ben topikten tanıyorsun sandım dıda

ee kızçem sen geldin yazdın sonra yok oldun ama o kadar seslendim sana burdan ben

yaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm

yaa ben burayı tam keşfedemedim bi girdiim sayfayı tekrar bulamıyom. ben sürekli kayboluyommm:) ne olcak sonumuz :) yani her konuya atlıyom. her sayfada birileriyle dertleşiyom sonra işte ^^ malum kayboluyommm

Kısssss hiç güleciğim yoktu inann çok hoşsunn yaaa

hahahaaaa bende ilk girdiğim de öyleydim alışırsın kızçem az kurcala her şey çıkıyor ortaya
birda kaybolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kısssss hiç güleciğim yoktu inann çok hoşsunn yaaa

yaaaa kızmayın bana işte:) ben burayı hatırlıyodum ararkende başka sayfalardan yazışa yazışa buldum sizi kaçırmam bidaaaaa da:) zaten öteki gruplar hep kendi aralarında konuşuyo ben hep dışarda kalıyom ee tanışalım bari de ismimizi verebiliyo muyuz acep?

Kızmayız canım niye kızalım sevginin topiği herkesciklere açıktır.....

Sevgi_Melegii canım korkutma beni yaww:18:

hehe tabi kızçem niye söylemeyelimm :)) gel gel burda dışarıda bırakmam ben seni
ben özlem konyada yaşıyorum ya sennn :44:

kızçem napayom anne mi bırakıp gidemedimm ki
oo hedefler güzel çalışmalar nasıl gidiyor ben artık hiç çalışamıyorumm

Bende o durumdan korktuğum için annemle Antalyaya taşındık zaten canım çünkü Konyada okumak istemiyordum zor bi durum.
Şimdilik güzel biraz daha arttırmam lazım sen ne istiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…