- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.901
Eki Görüntüle 610474 alın yahu lokum ellerimle yaptım yein afiyet olsun ayıp ettns
ufffff süper birşey buuu yaaa hep isterim amaaaa
tabisi her zaman istersnizpizzadanda alın ellerimle yaptım heee
vay arkedeş ne çok ankaralı var beyaabenim eclipsemde ankaralııı
yok kızçem ben 20 yaşındayım bekarım 1 senedir devam eden bir ilişkim var senin evliliğin ne zaman gidiyor kübracım sen kaç yaşındasın :44:
oyy ablamsınn 19 umda bi kuzucuğum. 7 ay oldu evleneli. seni de allah kavuştursun
Vışşşşşsen erken evlenmişin o zaman kızçem beyaaa ben evde mi kaldm nördünn eclipse balım duyuyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bide sayısal olsak ne yapcaktık acaba
Ne yapıyım canım ya bırakmak zorunda kaldım çok zor günler yaşadım ama 4 ay oldu Allah'a şükür uzaklık bakımından bi sorunumuz yok...
valla o zaman nane yi yirdik işte
oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman: değmesinn
ne uykusu kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalkuykum geldi vallahi yahuuuuuumillet 19 yaşında evleniyor biz de uyuyoruz yegenn
tabisi her zaman istersniz Eki Görüntüle 610488 pizzadanda alın ellerimle yaptım heee
Annecik bana da yapan mı hı çok canım cekti beyaa
Vışşşşşsen erken evlenmişin o zaman kızçem beyaaa ben evde mi kaldm nördünn eclipse balım duyuyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuu
valla o zaman nane yi yirdik işte
oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman: değmesinn
ne uykusu kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalkmillet 19 yaşında evleniyor biz de uyuyoruz yegenn
evleneydk iyidi.artık geçti bizden
valla o zaman nane yi yirdik işte :53: oy kızçem yaa ne diyim sende kendine göre haklsındır tabi ufukta evlilik yolu felan gözüküyor mu aman :nazar:: değmesinn :16: [/QUOTE .!.:2 buçuk senedir beraberiz canım daha önümüzde uzun yıllar var gibi ailelerimiz biliyor tanışıyoruz söz yüzüğü taktık ailesiyle beraber ama bakalım hayırlısı tabiki :)
bak yegennn senin yüzünden kendimi yaşlı hissetim biran niden yapıyon bunu bana sen
2 buçuk senedir beraberiz canım daha önümüzde uzun yıllar var gibi ailelerimiz biliyor tanışıyoruz söz yüzüğü taktık ailesiyle beraber ama bakalım hayırlısı tabiki :)
oy kızçem ya ne kadar güzellmaşşallah maşşallah :
bana da rahat batmasa bizde bir yerlere varacağız da rahat batıyor iştee bana
bak yegennn senin yüzünden kendimi yaşlı hissetim biran niden yapıyon bunu bana sen
oy kızçem ya ne kadar güzellmaşşallah maşşallah :
bana da rahat batmasa bizde bir yerlere varacağız da rahat batıyor iştee bana
sen napıon bu alıntılara yahu
Eki Görüntüle 610474 alın yahu lokum ellerimle yaptım yein afiyet olsun ayıp ettns
çok özel söyleyemem :18:
tabisi her zaman istersniz Eki Görüntüle 610488 pizzadanda alın ellerimle yaptım heee
Ayyy mest oldum olsaydıda yeseydimm pizza süper gider şimdi ankarada olsam şimdi kardeşim getirirdi banaaa hemencecikk
sen napıon bu alıntılara yahu
valla bir şey yapmıyommmnapıyomuşum ben
Ayyy mest oldum olsaydıda yeseydimm pizza süper gider şimdi ankarada olsam şimdi kardeşim getirirdi banaaa hemencecikk
bi ankaralı daha mı cıktı yani
ammaaaan napcanız evlenipte. sende bekar gez ünivesite de okuycakmışın. önce eğitimini tamamla evlilik kaçmıyo nasılsa:)
öyle özledim ki anlatmam inanın evlendim geldim istanbula ama hala alışamadım neyazıkkiii gözüm hala ankarayı arıyor uffff gelsem hemencecikkk
Merhaba kızlaarrrr :)
ammaaaan napcanız evlenipte. sende bekar gez ünivesite de okuycakmışın. önce eğitimini tamamla evlilik kaçmıyo nasılsa:)
aman ne biliim kızçem işte of yine morelim bozuldu benim
yine ıssıs topik oldu buurası