Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kuzum benimki de bi ara askerliğe taktıydı asker olucam ben diyodu. Yok anam ben asekr eşi olamam bende o sabır yok yani ben pimpirikcan çıldırık bi insanım
Sonra polisliği düşündü ondan da vazgeçirdim yok dedim il il nası dolanıcaz her tayinde dedim
Sonra çağrı merkezi açmayı düşündü. Tam düşünüyodu bişeylere başlıyodu ki askerlik çıktı işte tecilliydi ama okulun kayıt tarihini kaçırmış Bozuldu tecili. Gidecek işte. Çok ani oldu ya bu
Kaç yaşında kuzum senin sevdicek?
Ben de diyorum sınava girseydin diye de yok diyo daha 21 yaşında yani çok geç de değil ama ikna edemedim
Ehehehe benimkinin de ailesi hatta sülalesi biliyo beni ama benim bi kuzenim biliyo onu. Aslında annem de biliyodu ama o şu an ayrıldık diye biliyo :44: Karışık o durum biraz:44:
Sizin bayaaa varmış yaa. Sonra bi de 15 ay askerlik olacak :26:
Allah yardımcımız olsun kız bizim
Eneee yarın mı gidiyooo. Vay kuzum vay
Üzülme sevdiceğin yerine bana sararsın artık Ben de sana sararım sarık suruk dolanırız üüle

vışşşş sizin durumlar baya karışık olmuş kızçem gerçeten de ya neler olmuş öyle

amin kızçem amin valla benim kide 22 yaşına girecek işte yaşlandık diyorum da kimse inanmıyo
he valla gdiyo artık napacagız bilmiyorum saralım valla birbirimzeee en sonunda bizde kafayı yerik o olur
kızçem k. bkma karnıma su torbası ayarladım da biraz geç verebildim cevabı :26:

Öyle balım yaa biz biraz kördüğüm şeklini seviyoruz heralde her şey çıkmazda şu an
Zamanla olacak işte inşallah
Askerlik bi çıksa aradan daha kolay olacak :26: Çünkü doğru düzgün iş bulamadı yani askerliğini yapmış birini istiyo her yer
Askerlik çıksın da iş imkanı çoğalır umarım:18:
Evet siz kocamışsınız gari
Ohoooo hem de nası yerik biz
Önemli değil kızçem ben de birazdan yemek yemeye gidcem sonra daa kardeşim geçecek bilgisayara sanırım kandıramazsam
Ama gece gelirim yinee burda olurum yani

döktür yegen döktürrrr
u benim çok agrım var çıksam da biraz yatsam kızçem yaa öldürdü bu agrı benii

Tamam kuzum yat tabii
Ben o ağrıyı çekerken uyuyamıyorum bile ya uyanıyorum sürekli
Sen yat uyu dinlen ben de yemek yiyim sonra da tiramisu yaparım belkim
İyice şaşırdım bu ara
Hadi kızçem görüşürük
Geçmiş olsun

tamam balımmmm bende burda olurumm su an çıkmak durumundayım kızçem bende çok karnım ağrıyor

oh oh ne güzelll bana da getir bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne olur bana da yap sen gel bana şaşır
sagol kızçemmmm :)) hadi görüşürüz akşamaaa bay bay dur birde öpemm :79:

cok mutlu bi eclipse geldii..herşeye ragmen cok güzel bi gün geçirrdii
çok mutluyum cooooooookkk

kısa bi aradan sonra sizlerleyim bekleyin beni anacım (olacak okdrdann bi alıntı oldu sanırım )

kısa bi aradan sonra sizlerleyim bekleyin beni anacım (olacak okdrdann bi alıntı oldu sanırım )

:) çoook sevindim senin adına neler kaynatmışsınız neler sizi gidiiiler beni unutmayın hee kızlar çocuktan vakit bulup giremiyorum sohbete gece katılırım belki mucckkss..

oy oy oy neler oldu anlat bakayım bir sen bana yegenn aman : değmesinnnnn
bak şuna birde artislik yaparmışşşşşşşşşşşşşşşşş

İyi akşamlar kızçelerimmmmmmmmmmmmmmm
ama hani nirdesiniz sizler olmaz ki böyle
gelin gelin bizi yalnız bırakmayın beaaaa
Gel gel gel topiğe gellllllllllllllllllllll :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…