- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.821
oyy üzülme vardır ondada bir hayıır :) Sen kaç yaşındasın canım?
haklsın kızçem doğru diyorsun vardır tabi bir hayır bende 20 yaşındayımm yaşlandık artıkkk
inşallah herşey güzel gider kızçem aman: değmesin
valla balım şöyle söyleyim sana . bu sene benim ki sınava girecek bende girecem söylemiştim zaten polislik istiyor eğer ki bu sene de olmassa
burada meslei var dayısının dükkanında çalışıyor orada tekrar işe başlayacak sonra zamanla onu büyütmeye çalışacak kendi almak istiyor dükkanı
benimde katipliğim olursa eğer para biriktireceğiz sora askerlik çıkacak aradan vs daha anlıcan çok var yani ama ben polis olmasını istemiyorum kızçem ya ne biliyim istemiyorum öyle az paramız olsun ama yanımda olsun o yeter bana ..
annesi abisi babası hep biliyor beni. annesi resimlerimi görmüş gelinim dermiş bana çok begenmiş :) abinden önce mi evleneceksin diye soruyormuş:)
babası ile tesadüfen tanıştık sonra sevgilisi olduğumu ögrenmiş
öyle işte kızçem zaten yarın da gidiyor marta kadar yok anlıcan iyice yalnız kaldımmm
Kuzum benimki de bi ara askerliğe taktıydı asker olucam ben diyodu. Yok anam ben asekr eşi olamam bende o sabır yok yani ben pimpirikcan çıldırık bi insanım
Sonra polisliği düşündü ondan da vazgeçirdim yok dedim il il nası dolanıcaz her tayinde dedim
Sonra çağrı merkezi açmayı düşündü. Tam düşünüyodu bişeylere başlıyodu ki askerlik çıktı işte tecilliydi ama okulun kayıt tarihini kaçırmışBozuldu tecili. Gidecek işte. Çok ani oldu ya bu
Kaç yaşında kuzum senin sevdicek?
Ben de diyorum sınava girseydin diye de yok diyo daha 21 yaşında yani çok geç de değil ama ikna edemedim
Ehehehe benimkinin de ailesi hatta sülalesi biliyo beni ama benim bi kuzenim biliyo onu. Aslında annem de biliyodu ama o şu an ayrıldık diye biliyo :44: Karışık o durum biraz:44:
Sizin bayaaa varmış yaa. Sonra bi de 15 ay askerlik olacak :26:
Allah yardımcımız olsun kız bizim
Eneee yarın mı gidiyooo. Vay kuzum vay
Üzülme sevdiceğin yerine bana sararsın artıkBen de sana sararım sarık suruk dolanırız üüle
Aynen 20 yaş beni çok yaşlıı hissettiriyoorAyy çok cana yakınsın seni çok sevdim ki benn :) Ama şimdi çıkmak zorundayım çok memnun oldum canım tanıstıgıma :)
Huhh amma yazmışım hee
vışşşş sizin durumlar baya karışık olmuş kızçem gerçeten de ya neler olmuş öyle
amin kızçem amin valla benim kide 22 yaşına girecek işte yaşlandık diyorum da kimse inanmıyo
he valla gdiyo artık napacagız bilmiyorum saralım valla birbirimzeee en sonunda bizde kafayı yerik o olur
kızçem k. bkma karnıma su torbası ayarladım da biraz geç verebildim cevabı :26:
döktür yegen döktürrrr
u benim çok agrım var çıksam da biraz yatsam kızçem yaa öldürdü bu agrı benii
Öyle balım yaa biz biraz kördüğüm şeklini seviyoruz heralde her şey çıkmazda şu an
Zamanla olacak işte inşallah
Askerlik bi çıksa aradan daha kolay olacak :26: Çünkü doğru düzgün iş bulamadı yani askerliğini yapmış birini istiyo her yer
Askerlik çıksın da iş imkanı çoğalır umarım:18:
Evet siz kocamışsınız gari
Ohoooo hem de nası yerik biz
Önemli değil kızçem ben de birazdan yemek yemeye gidcem sonra daa kardeşim geçecek bilgisayara sanırım kandıramazsam
Ama gece gelirim yinee burda olurum yani
Tamam kuzum yat tabii
Ben o ağrıyı çekerken uyuyamıyorum bile ya uyanıyorum sürekli
Sen yat uyu dinlen ben de yemek yiyim sonra da tiramisu yaparım belkim
İyice şaşırdım bu ara
Hadi kızçem görüşürük
Geçmiş olsun
cok mutlu bi eclipse geldii..herşeye ragmen cok güzel bi gün geçirrdii
çok mutluyum cooooooookkk
kısa bi aradan sonra sizlerleyim bekleyin beni anacım(olacak okdrdann bi alıntı oldu sanırım )
cok mutlu bi eclipse geldii..herşeye ragmen cok güzel bi gün geçirrdii
çok mutluyum cooooooookkk
kısa bi aradan sonra sizlerleyim bekleyin beni anacım(olacak okdrdann bi alıntı oldu sanırım )
oy oy oy neler oldu anlat bakayım bir sen bana yegennaman : değmesinnnnn
bak şuna birde artislik yaparmışşşşşşşşşşşşşşşşş
terkedil topik yaa..kimse yok
ah balım ya seni böyle mutlu görmek beni de çok mutlu ettiiicok mutluyum ya napıyıımmm cookkkkk
anlatıyorum oku okuyabilcen biyerden
ama sıkılıp gelirler elbett