Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

getiriyo mu oda öyle yiyon demi seni obur seni :KK1: :KK1:
aranız nasıl kızçem durumlarda bir değişikik var mı :44:

evet getiriyo bide diyo ki sen simit istediğin zaman çok özeniyom aşkım güzel gene yesin diye susamını pekmezini bol koyuyorum usta cok beğeniyo gene kıza getircen dimi diyomuş :KK70:
aramız iyi yavrucum ama işte durumlarda bi değişiklik yok peder bosnada calışıyo beni aradı nisan ayında izine cıkıyorum seni yine isticez babanla konuşcam diyo ama :'(

hayat devam ediyorr bak en güzel şey mutlu olmak
gideceğiz çırıl çıplak hayat ne garip offffffffffffffff hayat çok garip :KK24: :KK24: :KK24: beyaa (bu şarkı benden size gelsin kızçeler maksat can sıkıntısı işte :KK53:

evet getiriyo bide diyo ki sen simit istediğin zaman çok özeniyom aşkım güzel gene yesin diye susamını pekmezini bol koyuyorum usta cok beğeniyo gene kıza getircen dimi diyomuş :KK70:
aramız iyi yavrucum ama işte durumlarda bi değişiklik yok peder bosnada calışıyo beni aradı nisan ayında izine cıkıyorum seni yine isticez babanla konuşcam diyo ama :'(

oy oy oy yazık yaaa bak görüyon mu nasıl özeniyormuş aşk işte aşkk :KK16:
inşallah bu sefer verirler kızçem ya hiç mi umut yok :105:

göbek atttceeezz :KK76::KK76::KK76:

yanlız kalmak gibisi mi var beeeeeee odamdaaaa misss gibi keyfimle ooh beeee :KK76::KK76::KK76::KK76:

oh oh atalım vallla bununla ilgili bir smle var mı :KK1: aç bir ankara şarkısıı
yoktur tabi olurmu kızçem yaa :KK12:
Ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları ne zaman sarhoş oldun da kaldıramıyon kolları tey tey tey :KK66:

[video=youtube;pID31xMCACA]http://www.youtube.com/watch?v=pID31xMCACA[/video]

tuhaff geçen bigünn dahaaa
umutlarım YARIN daaa

:118:

:KK53: :KK53: ne oynayasım geldi kızçem yaaa :KK66:
ben avatarımı değiştiremiyorum bu arada bağlantı kesildi diyo hata veriyo ne güzel kendi resmimi koyacaktım sen gör diye :KK31:

niye öyleki bebişimmmm
yeniiden denediginde de mi aynını söylüo.
benim kızçemi görmemi engelliyen baglantıyı asıl ben keserim ulleeyyn:117:

niye öyleki bebişimmmm
yeniiden denediginde de mi aynını söylüo.
benim kızçemi görmemi engelliyen baglantıyı asıl ben keserim ulleeyyn:117:

oh oh şarkı 10 numaraaaaaaaa :KK24:
sizin o konu ne oldu balım ya bir değişiklik var mı :26:
deniyom deniyom hata oluştu diyo kızçemmmmmm :117: :KK47:

X