- 6 Ocak 2013
- 1.100
- 2
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.181
ay keşke burdada face gibi olsa gelen yorumların bildirimini görsek kaçırıyorum göremezsem af ola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrardan iyi geceler kızlar topik sahibi arkadaşım merhaba hayırlı olsun topiğin bugün akşamüstü biara bikaç arkla konuştum topikte,yeni üye değilim ama yazmak istemiştim
amann canım yaa karışık benim üni. işleri ne sen sor ne ben anlatayım
inşallah bana evlilik yolu görünüyor seneye sonrası Allah kerim bulurum yolumu ama evet açıköğretim düşünüyorum
bu kızçem yöresel mi canım yoksa sana özel mi
ay keşke burdada face gibi olsa gelen yorumların bildirimini görsek kaçırıyorum göremezsem af ola
iyi geceler canım o bı kaça arkadastan teki bendımm napıonn
mersi canım iyiyim sağol..siz nasılsınız?pek bi enerjik gördüm sizleri
enerjik olmak zorundayız cnm ya yoksa içimiz çürüdü
bebişim ya bende 23 ismim zeynep evliyim ev hanımıyım 2 senedir bebiş bekliyok nazlı cıktı gelmiyo hayırlısı nasip herkesin bi ideali istedikleri vardir elbet RABBİM herkesin gönlüne göre versin...
oy kuzum zeynom benm rabbim kısa zamanda meleğinizi kucağınıza verir inşallah lütfen sıkma canını canım benim .
mersi canım iyiyim sağol..siz nasılsınız?pek bi enerjik gördüm sizleri
enerji patlaması yaşatıyorum kızçelerime
amann canım yaa karışık benim üni. işleri ne sen sor ne ben anlatayım
inşallah bana evlilik yolu görünüyor seneye sonrası Allah kerim bulurum yolumu ama evet açıköğretim düşünüyorum
bu kızçem yöresel mi canım yoksa sana özel mi
evlilik yolumu vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oy oy ne güzel valla 16: bana özel kızçem benim :) damat adayımız ne iş yapar nasıl gidiyor aranız bakıyım söz nişan var mı :26:
valla yaa ayinenn
iyi geceler canım o bı kaça arkadastan teki bendımm napıonn
elifim sen niye yazmaz oldun canım hı
anammmmmmmmmmm kavga çıkacak beyaa durun kızçeler durunhıııııı cvp yazmadım sanıp arkamdan konuşan sendiiiinnnnn gel buraya sen geeeeellll
usulu erkanı bizde biliyoruz elbet rahatsız olduysan pekala yazmam tabıkıde amacıımın orda hava atmak olmadıgınıda belırtıyım yenı uye oldugumdan oturu arkadaslıklarda edınmek ıcın taleblerde bulunmus olabılırım bırısının rahatsızlıgı benıde rahatsız eder tabıkıde ayrıca dusuk yaptıgım ıcın bıraz kafamı dagıtıp neselenmek adına kımseyı kırmadan espri amaclı konusmalarım sana hava atmak gıbı gelmıs olabılır ozur dılıyor ve topığıne bır daha yazmıcagımı belırtıyorum ıyı geceler ...
usulu erkanı bizde biliyoruz elbet rahatsız olduysan pekala yazmam tabıkıde amacıımın orda hava atmak olmadıgınıda belırtıyım yenı uye oldugumdan oturu arkadaslıklarda edınmek ıcın taleblerde bulunmus olabılırım bırısının rahatsızlıgı benıde rahatsız eder tabıkıde ayrıca dusuk yaptıgım ıcın bıraz kafamı dagıtıp neselenmek adına kımseyı kırmadan espri amaclı konusmalarım sana hava atmak gıbı gelmıs olabılır ozur dılıyor ve topığıne bır daha yazmıcagımı belırtıyorum ıyı geceler ...
eclipse yaz şuraya çok sinirliyim sana
hoppp dur bir dakika ne bu şiddet bu celal
ben sana yazma mı dedim sadece bu yaptıgının biraz yanlış olduğunu söyledim bak ayıp ediyorsun
ben burda kimsenin kötülüğünü isteyen biri değilim beni tanımıyorsun daha
senin derdin benim de derdim oldu şu dediklerin çok ayıp gerçekten
burda nice insan var ama senin daha kimseyi tanımadan bu hareketini yapmanı yanlış gördüm ben ve uyardım senin iyliğin için
senide anlıyorum ama ben senin için söyledim bunları neden bu kadar tepki verdin sorabilirmiyim ?
oy kuzum zeynom benm rabbim kısa zamanda meleğinizi kucağınıza verir inşallah lütfen sıkma canını canım benim .
enerji patlaması yaşatıyorum kızçelerime
evlilik yolumu vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oy oy ne güzel valla 16: bana özel kızçem benim :) damat adayımız ne iş yapar nasıl gidiyor aranız bakıyım söz nişan var mı :26:
valla yaa ayinenn
elifim sen niye yazmaz oldun canım hı
azcık işim var melegim 5 dk olmasada 15 dk ya gelıyorumm
saçmalama kız döverim seni hemen gel buraya kimsenin niyeti içi, burdan görülmezki meleğimde yanlış algılamıştır yada sende farklı yanlış algılanmışsındır küslük olmasın darılmaca olmasın cıldırrım haaaaaaa sacınızı başınızı yolarımmm
bende sinirliyim bana
bence uzatmayın kızlar..
sevgi meleğinin konuyla ilgili ne yazdığını görmedim ama anladım az çok yazılanlardan..onun demek istediği sonuçta kendi düşüncesi..herkes burda düşüncesini söylemekte özgürdür elbette..ayrıca ters yada kaba bişey söylememiş sanırım..
hilbar sende kötü bi dönemden geçtiğin için alınganlık yapıyo olabilirsin belki,yapmayın kızlar...
burası çok güzel bi platform ve güzel bi topikteyiz,yeni arkadaşlıklar belki dostluklar edinmek var işin ucunda ve bu çok güzel bişey..
hadi barışın
azcık işim var melegim 5 dk olmasada 15 dk ya gelıyorumm
tamam elifim gel bak hee