Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ay keşke burdada face gibi olsa gelen yorumların bildirimini görsek kaçırıyorum göremezsem af ola

evt bu kızçem olayını bende merak ettiim :44:

usulu erkanı bizde biliyoruz elbet rahatsız olduysan pekala yazmam tabıkıde amacıımın orda hava atmak olmadıgınıda belırtıyım yenı uye oldugumdan oturu arkadaslıklarda edınmek ıcın taleblerde bulunmus olabılırım bırısının rahatsızlıgı benıde rahatsız eder tabıkıde ayrıca dusuk yaptıgım ıcın bıraz kafamı dagıtıp neselenmek adına kımseyı kırmadan espri amaclı konusmalarım sana hava atmak gıbı gelmıs olabılır ozur dılıyor ve topığıne bır daha yazmıcagımı belırtıyorum ıyı geceler ...

hoppp dur bir dakika ne bu şiddet bu celal
ben sana yazma mı dedim sadece bu yaptıgının biraz yanlış olduğunu söyledim bak ayıp ediyorsun
ben burda kimsenin kötülüğünü isteyen biri değilim beni tanımıyorsun daha
senin derdin benim de derdim oldu şu dediklerin çok ayıp gerçekten
burda nice insan var ama senin daha kimseyi tanımadan bu hareketini yapmanı yanlış gördüm ben ve uyardım senin iyliğin için
senide anlıyorum ama ben senin için söyledim bunları neden bu kadar tepki verdin sorabilirmiyim ?

saçmalama kız döverim seni hemen gel buraya kimsenin niyeti içi, burdan görülmezki meleğimde yanlış algılamıştır yada sende farklı yanlış algılanmışsındır küslük olmasın darılmaca olmasın cıldırrım haaaaaaa sacınızı başınızı yolarımmm

bence uzatmayın kızlar..
sevgi meleğinin konuyla ilgili ne yazdığını görmedim ama anladım az çok yazılanlardan..onun demek istediği sonuçta kendi düşüncesi..herkes burda düşüncesini söylemekte özgürdür elbette..ayrıca ters yada kaba bişey söylememiş sanırım..
hilbar sende kötü bi dönemden geçtiğin için alınganlık yapıyo olabilirsin belki,yapmayın kızlar...
burası çok güzel bi platform ve güzel bi topikteyiz,yeni arkadaşlıklar belki dostluklar edinmek var işin ucunda ve bu çok güzel bişey..
hadi barışın

çok alındı o bana kendisine özel mesaj da attım üstelik .. kimsenin iyiliğini istemiyeceğim artık ..bak sene neler oluyor
bende sinirliyim bana

böyle gitmek çözüm mü hı ? kendine işkence ediyorsun kendine gel kızçem ne olur kendine gel bak benide üzüyorsun ne olur

en onu iyiliğini istedim uyardım onun derdile dert oldum bakın sayfalara .. onunla üzüldüm ama onun bu tepkisi çok yanlış oldu bana karşı çok kendisine özel mesaj da attım şu anda
neyse canı sagolsun ne diyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…