- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
inşallahh :103:
ayh ben kendimi tanıtmayı unuttum
ben özlem kızçem 20 yaşındayım konyalıyımm :))
hımm sizin sistem biraz farklıymış bizde ygs var lys var o yetmedi tercihler var oo neler neler valla sinir oluyorumsizin ki çok güzelmiş
keşke mimarlık okusaydun şartlar olsaydıda :105:
aynen kızçem vallaistekli olunca tabi böyle oluuyoooo dimi
keske ama napalim hic yoktan iyidir :) belki ikinci univi mimarlik ustune okurum :)memnun oldum bu arada ozlem benim yasimda 21 :)
o da doğruu :) bende memnun oldum nihal aramızca 1 senecil varmış beya
aynen kızçem valla
o da doğruu :) bende memnun oldum nihal aramızca 1 senecil varmış beya
evet evet onunda lafi olmaz artik :)
olmasın olmasın
ee sevgili durumları nasıl kızçem var mı gönlünde biri di bakem :103:
ama biz aynı yaştayız dicemde henüz tam 21 olmadım sadece 2013 21 oldugumu iddia ediobn 19 da kalmak istiyorum
ama biz aynı yaştayız dicemde henüz tam 21 olmadım sadece 2013 21 oldugumu iddia ediobn 19 da kalmak istiyorum
heheheh oo ona bakilirsa 2013 beni 22 gosteriyor benimde ideal yasim 17 hep 17 kalmayi isterdim :)
hahaah kızçem ahh yıllar geçsede sen 19 luk çıtırsın çıtır
gel etme eyleme söyle bana sende gönlündekini konularını okudum ama bulamadım bir şeycik
öyleyim tabisi kızzzıım
anlatcam bn sana dur bi evime gidim de rahata kavuşayım snde rahata ercen
benim ideal yaşımda 1ah bebekliğim ne çok oyuncaklarım vardı benim beyaa
ama bu devirde 1 yasinda olmak eskiye kisaysen cok farkliD artik bir yasindakilerde bilgisayardan oyun oynayacak nerdeyse
bak o konuda doğru söylüyorsun kızçem ah ah nereye gidiyor bu nesil ben anlamıyorum
iyi hatırlıyorum da ben 13 yaşımdaken felan ip atlardık oyunlar oynardık evcilik bile oynardık çok ciddiyim
şimdikilere bakıyorum da kız daha 13 yaşında hadi bilemedin 14 kaç kişiyle çıkmalar face mi her neyse oraya resimler koymalar ayıp ayıp özenmeler özenti resim cekmeler çok yazık çok nereye gidiyor bu nesil
bak o konuda doğru söylüyorsun kızçem ah ah nereye gidiyor bu nesil ben anlamıyorum
iyi hatırlıyorum da ben 13 yaşımdaken felan ip atlardık oyunlar oynardık evcilik bile oynardık çok ciddiyim
şimdikilere bakıyorum da kız daha 13 yaşında hadi bilemedin 14 kaç kişiyle çıkmalar face mi her neyse oraya resimler koymalar ayıp ayıp özenmeler özenti resim cekmeler çok yazık çok nereye gidiyor bu nesil
bn şimdiden kndi cocugumu düşünüyorum.nerden baksan 6 7 sene vardr tabi de ozmn bile cok degişcek herşey.düzen kötüye gidio acık acık.bilmiyorum nasıl olcak kolay olmayacagı kesn tabi
al benden de okadar o yaslardayken biz okulla ilgileniyorduk erkek arkadaslarla degil :) bizim evlatlardami boyle olucak
derin bi of cektim simdi :))) hayirlisi yasayip gorucez artik