Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

keske ama napalim hic yoktan iyidir :) belki ikinci univi mimarlik ustune okurum :)memnun oldum bu arada ozlem benim yasimda 21 :)

ama biz aynı yaştayız dicemde henüz tam 21 olmadım sadece 2013 21 oldugumu iddia edio bn 19 da kalmak istiyorum

haha ah kızçem ahh yıllar geçsede sen 19 luk çıtırsın çıtır
gel etme eyleme söyle bana sende gönlündekini konularını okudum ama bulamadım bir şeycik

ama bu devirde 1 yasinda olmak eskiye kisaysen cok farkli D artik bir yasindakilerde bilgisayardan oyun oynayacak nerdeyse

bak o konuda doğru söylüyorsun kızçem ah ah nereye gidiyor bu nesil ben anlamıyorum
iyi hatırlıyorum da ben 13 yaşımdaken felan ip atlardık oyunlar oynardık evcilik bile oynardık çok ciddiyim
şimdikilere bakıyorum da kız daha 13 yaşında hadi bilemedin 14 kaç kişiyle çıkmalar face mi her neyse oraya resimler koymalar ayıp ayıp özenmeler özenti resim cekmeler çok yazık çok nereye gidiyor bu nesil

bn şimdiden kndi cocugumu düşünüyorum.nerden baksan 6 7 sene vardr tabi de ozmn bile cok degişcek herşey.düzen kötüye gidio acık acık.bilmiyorum nasıl olcak kolay olmayacagı kesn tabi

al benden de okadar o yaslardayken biz okulla ilgileniyorduk erkek arkadaslarla degil :) bizim evlatlardami boyle olucak

bn şimdiden kndi cocugumu düşünüyorum.nerden baksan 6 7 sene vardr tabi de ozmn bile cok degişcek herşey.düzen kötüye gidio acık acık.bilmiyorum nasıl olcak kolay olmayacagı kesn tabi

bende hep bundan korkuyorum kötü örnek oluyorlar resmen çocuklara ya dur kız ne 6 7 sene si seni 1 2 yıl içinde everecez bak gör bu devirde birde kız olmak iyice zorlaştı

al benden de okadar o yaslardayken biz okulla ilgileniyorduk erkek arkadaslarla degil :) bizim evlatlardami boyle olucak

aynen kızçem valla o zaman saf aşklar vardı silgisini verirdi aşık sanardık ne günlerdi şimdi öyle mi.. kimin eli kimin belinde belli değil
aman ağzını hayır aç niden öyle olsun iyi güzel bir ailesi olursa gözünü açmayacaksın bak bakalım hiç bir şey cik olmaz hele birde kız olursa çok dikkatli olmak lazım çok
şimdiki kızlarımıza hele ki o yaştaki kızlarımıza acıyorum ben valla ama elden bir şey gelmiyor belki bir gün anlarlar onlarda ne diyim..

her yasin derdi ayri oluyor kucuksun buyumeyi bekleyemiyorsun buyuyosun yok universite yok evlilik yok is yok cocuk coluk yok onlarin yetismesi yok evlenmesi torun torba ohooooo bu boyle gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…