Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

her yasin derdi ayri oluyor kucuksun buyumeyi bekleyemiyorsun buyuyosun yok universite yok evlilik yok is yok cocuk coluk yok onlarin yetismesi yok evlenmesi torun torba :KK70: ohooooo bu boyle gider :)[/

valla tatlım doğru diyon aslında :KK1: nörelim yaşayıp gidicez :KK53:
sıkıldım birdn bende içim karardı sanki:KK31:

tüh yaa keşke bu konuyu açmasaydık hiç kızçelerimin de için karar dı olmadı ki şimdi :KK43:(

kızçeler ben artık çıkıyımm başım çok ağrıyor miğrenim var da tuttu yine çatlıyasıca şiy :KK53:
biraz uyuyum dinleniyim zaten bufun bizden başka kimse gelmedi buralara beya nazar değdirdiler gözü çıkasıcalar :KK1:

kızçeler ben artık çıkıyımm başım çok ağrıyor miğrenim var da tuttu yine çatlıyasıca şiy :KK53:
biraz uyuyum dinleniyim zaten bufun bizden başka kimse gelmedi buralara beya nazar değdirdiler gözü çıkasıcalar :KK1:

iyi bakem erkenden kaççç..
dinlen tabi yordu seni bugn sevgilinciiinn. iyi uykular görüşelimm:KK34: :KK54:

iyi bakem erkenden kaççç..
dinlen tabi yordu seni bugn sevgilinciiinn. iyi uykular görüşelimm:KK34: :KK54:

yine gelecem balım benim merak etme senn :KK16:
çok yordu hemde hala sinirliyim o konuyu hatırladıkca sinirleniyorum valla :KK57:
tabisi de görüşeceğiz bu da laf mı kızçem :103: :KK19: yarin güzel bir gün olması dileği ile bol aksiyonla rüyalar kızçeler haydin iyi gecelerr tatlı tatlı rüyalar :80: :KK3: :KK3:

günaydın kızçelerimmmm biraz öglen oldu ama :KK1: :KK66:
hepinize güzel mi güzel bol sohbetli günler diliyorumm :KK16:
bugün evde temizlik var akşama doğru gelirim ben yanınza emi beni yalnız bırakmayınnn :103:

X