- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
hiiiç anlamadım vallahi.onlar gececi oldu iyice sanırım
tamda diyordum ki sinavlar bitti bu gun benim gunum foruma geldim kimse yok yahu :) topigi gordum heycanlandim merhaba kizlarrr
hoşgeldin kızçem sefalar getirdinnnn
heycan iyidir iyidir gel anacımm nasılsın bakemm
bugun bizim topikte bir sessizlik oluştu amma yavaş yavaş açılacak gibiyiz sankimm :))
coook coook hos buldummiyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm
kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabiliruzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden
coook coook hos buldummiyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm
ayy hakikaten o ne yaptı ki acep :26:
dogum yaptımı ki kızı olacaktı dimi ::)
diğer kızçelere ne oldu pekim hadi onu anlıyoruz da
ben çok rahatımmmm
kıskanın beni oh oh oh:118:
hıh gelmesinlernasıl olsa gelirrlerr ozmn görürler
tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ahben çok rahatım beyaaa
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:
sayılı sınav cabuk geçer
sayılı sınav cabuk geçer
Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri :)
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim. fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum :) :)
valla benim ara sinavlar henuz bitti aof te yim bu yil 2 yildir universite degistrp duruyorum :) neyseki bu yil aof burdada acildi ve beni univsizlikten kurtardi :) makedonyada yasiyorum ve malesefki turkce universite yok iki yildir arnavutca okumaya calisiyordum ama olmuyorr olmuyorrr ya profesorlerle kavga ediyorum yada arkadaslarimla sorunlarim oluyor :) aof de rahatim dogrusu anadil gibisi yokDD isletme 1 ci sinifim :) ismim nihal... ogrenci olan bi tek ben miyim acep aranizdan?
slm cnm bende yeni sayılırım evet bende yabancı kaldım senınle tanıştığıma memnum oldum:))))görüşmek üzere.....