Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

dün ne güzeldi mesajlara bilem yetişemiyorduk valla nazar değdirdi kim değidirdise
gelsinlerde bir bir bir soracam onlara

tamda diyordum ki sinavlar bitti bu gun benim gunum foruma geldim kimse yok yahu :) topigi gordum heycanlandim merhaba kizlarrr

hoşgeldin kızçem sefalar getirdinnnn
heycan iyidir iyidir gel anacımm nasılsın bakemm
bugun bizim topikte bir sessizlik oluştu amma yavaş yavaş açılacak gibiyiz sankimm :))

kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabilir uzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden

coook coook hos buldumm iyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm

tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ah ben çok rahatım beyaaa
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:

kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabilir uzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden

ayy hakikaten o ne yaptı ki acep :26:
dogum yaptımı ki kızı olacaktı dimi ::)
diğer kızçelere ne oldu pekim hadi onu anlıyoruz da

tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ah ben çok rahatım beyaaa
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:

valla benim ara sinavlar henuz bitti aof te yim bu yil 2 yildir universite degistrp duruyorum :) neyseki bu yil aof burdada acildi ve beni univsizlikten kurtardi :) makedonyada yasiyorum ve malesefki turkce universite yok iki yildir arnavutca okumaya calisiyordum ama olmuyorr olmuyorrr ya profesorlerle kavga ediyorum yada arkadaslarimla sorunlarim oluyor :) aof de rahatim dogrusu anadil gibisi yok DD isletme 1 ci sinifim :) ismim nihal... ogrenci olan bi tek ben miyim acep aranizdan?

slm cnm bende yeni sayılırım evet bende yabancı kaldım senınle tanıştığıma memnum oldum:))))görüşmek üzere.....

Vışşşş makedonya mı nasıl oralar güzel mi bacım:)
yi o profesorleri
yok olur mu ne ögrenciler ne ünv. var burada bir bilsen gazi den tut o o o odtü ye kadar
bende ögrenci olacaktım ta gidemedim anne mi bırakıp şimdi evde pinekliyorumm :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…