Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

uyandm kalktm sınava girdim geldm kahvaltı bile yaptım ben uyanmadı die arkmdan konşyonus ayıp

kaldı 2 sınavvv.

bitecek inanıyorum bitiicekk

bende evlilik yok sevgilim bile :44:yok bu yaşıma kadarda hiç olmadı

aa niden olmadı canım özel bir sebebi yoksa paylaşmak istermisin :26:
uyandm kalktm sınava girdim geldm kahvaltı bile yaptım ben uyanmadı die arkmdan konşyonus ayıp

kaldı 2 sınavvv.

bitecek inanıyorum bitiicekk

tüh ya yakalandık ne güzel dedikodunu yapıyordumm
ah balım benim hiç birşey kalmamış 2 tanecik dayan :)) bugün ki sınavın nasıl geçti :44:

tüh ya yakalandık ne güzel dedikodunu yapıyordumm
ah balım benim hiç birşey kalmamış 2 tanecik dayan :)) bugün ki sınavın nasıl geçti :44:

yapcaksan sen yap dedikodumu yahu
kopyalı geçti
yaptım yaptım hepsni sonra arkadan bi sess 2.sorunun cevabı .d. olacak kk k k! diye yankılandı.sonra o ses cevap .e. dedi bnm kafa karıştı tabi gittim c yaptım bnmkisi dogru cıktı tabisi o ayrıntıyı atlamayalım.
sonra bu işlem bikaçkez oldu 9 şu 14 şu bu derken 2 yanlışla cıktım sınavdan 90 geliyo napıyım olcak okdr .arkdşlarıma uydum gitti 10puan

nedenhiç olmadı kii.keşke bnmde öyle olsaydı dicem şimdi abes olcakama bnde yoruldum yani hayatımda kendi kendime kalamadım ki hiç

kızçem niye öyle diyorsun ama sinirlendirdin şimdi beni yorulacak ne var bunda her insan kötü şey ler yaşar ama bu dünya bir imtihan dünyası biliyorsun demi hep karamsar düşünüyorsun zaten hep

karamsar degilim ya ben

aynennn öyle 10 puancıktan bişi olmazzz .ballıyımdır tabisi kndimi dinledigimde iyi şeyler olur bide hep dinlesem güsel olcakkktta

karamsar degilim ya ben

aynennn öyle 10 puancıktan bişi olmazzz .ballıyımdır tabisi kndimi dinledigimde iyi şeyler olur bide hep dinlesem güsel olcakkktta

karamsarsınnn
o zaman bundan sonra dinleyeceksin kızçemmm birlikte oluımlamalar mı yapsak nörisek çekim yasası olayı hani
istemediğimiz düşünceler gitse hayatımızdan

teşekkür ederim kızçem gel sende gel çekinme burda çok güzel muhabbetler var beyaa

Seninde kızçemmm amma siz gelip nirelere gidersiniz böyle valla darılıyorumm he

tatlımmm ya ben de arada girip cıkıyorum birde klomen kullananlar gelin dertleşelim bölümündeyıim genellikle konu açın onun üzerine konuşalımmm aman sen darılma gelirim heppp:13:

evet bende niyeyse aşırı utangaçlık ve çekingenlik var

ama kızçem bak böyle olmaz ki
bu nedenle sana ki,mse yanaşmıyordur onlarda çekiniyordur herşeyi her zaman karşı taraf yapmaz sende yapacaksın ki birşeyler işte o zaman güzel olacak herşey
bu duygularını niden yenmiyorsun bakıyım sen

karamsarsınnn
o zaman bundan sonra dinleyeceksin kızçemmm birlikte oluımlamalar mı yapsak nörisek çekim yasası olayı hani
istemediğimiz düşünceler gitse hayatımızdan

yapalım yapalıımm :129:
iyi şeyler ollllllcakkk kii.ben rüyaalrımda bilem gördüm.melek kartı açtırdım kndime dün gece meleklerim bnm için mucize hazırlıyoolarmş.ellerimi açtım gözlerimi kapattm bekliyorum :116:

yapalım valla ben daha önce 21 gün boyuncA yaptım da inanılmaz şeyler oldu
Vışşş melek kartı da necimiş
ya bende istiyorum ondan bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…